MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master programmer i Internasjonal HR-ledelse 2020 Europa

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

MA i International Human Resource Management er komponert for folk med interesse for human resource management eller erfaring i menneskelig ressurs aktiviteter som ønsker å forbedre sine ferdigheter. Det gir en mulighet til å konsentrere seg om kulturelle og administrative spørsmål på globalt nivå. Programmet gir studentene muligheten til å utvikle en kritisk bevissthet og systematisk forståelse av aktuelle saker og problemstillinger i internasjonal human resource management.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Internasjonal HR-ledelse Europa

4 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Europa, Fjernundervisning Filter

Master i HR-ledelse - ansikt til ansikt

EUDE, Escuela Europea de Dirección y Empresa
Spania, Madrid
Lederkurs
01 Oct 2020
<
Deltid
<
12 måneder
31 Oct 2019
Spansk
Campus

Master i Human Resources Management, i tillegg til å forberede deg som leder og spesialist i ledelsen av Human Capital, og trene deg for å gi globale løsninger på behovet for ...

Les mer

Master i International Human Resources Management

Rome Business School
Italia, Roma + 1 Mer
Lederkurs
01 Oct 2020
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudie

Rome Business School 's Master in Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi de s ...

Les mer

Master i International Human Resources Management

GEMA Business School
Italia, Roma
Lederkurs
01 Oct 2020
<
Heltid studier
<
4 måneder
Engelsk
Campus

Masterprogrammet er skreddersydd for de som har en sterk interesse for internasjonale aspekter av Human Resource Management enten gjennom tidligere studie eller gjennom nåvære ...

Les mer

Master i internasjonal menneskelige ressurser

CIFFOP
Frankrike, Paris
Lederkurs
01 Sep 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Denne mastergrad i internasjonal Human Resources Management, er akkreditert av det franske departementet for høyere utdanning og forskning.

Les mer