3 Fjernundervisning Master Programmer i Internasjonal HR-ledelse 2024

Fjernundervisning Master Programmer i Internasjonal HR-ledelse 2024Filter
    • Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    The International Human Resource Management MSc er et helt online deltidsprogram designet for å utstyre ledere, HR-fagpersoner og de som søker en karriere innen HR med de intellektuelle, lærende og profesjonelle ferdighetene de trenger for å gi et enestående bidrag i organisasjonen. University of Liverpool Management School er en av en elite gruppe institusjoner over hele verden som har en gullstandard trippel akkreditering fra AACSB, AMBA og EQUIS. Programmet vil hjelpe deg med å utvikle viktige ledelsesferdigheter, inkludert strategisk tenkning, evidensbasert beslutningstaking og praktiske ferdigheter, som kan bidra til å ta deg til neste karriere nivå. I et dynamisk, raskt skiftende og mangfoldig miljø krever administrasjon av mennesker utøvere som kontinuerlig kan lære og tilpasse faglig og organisasjonskunnskap til nye behov og sammenhenger. Organisasjoner av alle størrelser, enten globale eller lokale, trenger i økende grad å kunne operere i et internasjonalt og globalisert miljø og være i stand til effektivt å administrere og utvikle mennesker i et slikt miljø.

    • Portsmouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Human Resource Management (HRM) er universelt verdsatt av organisasjoner over hele verden, men med nyanser som varierer på tvers av sammenhenger. Få de ferdighetene og kunnskapene du trenger for å effektivt håndtere menneskelige ressursspørsmål i global skala med vårt deltidsstudium i Global Human Resource Management-kurs.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I en verden med en stadig mer global arbeidsstyrke, må fagpersoner i personalressurser (HR) ha en solid forståelse for de transnasjonale naturene til ansatte og hvordan de skal tilpasse tilnærmingen i henhold til den enkelte ansatte. Denne 100% online og deltidsfokuserte mastergraden er designet spesielt med tanke på internasjonale HR-situasjoner. Gjennom denne online MSc International Human Resource Management, vil du utforske de ulike utfordringene som internasjonale HR -fagfolk takler og lære hvordan du effektivt reagerer på problemer. Du får både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter som du kan bruke på din nåværende rolle fra dag én, og hjelper deg å blomstre i din HR -karriere.