MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Mastergrad studier i Internasjonal HR-ledelse 2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

MA i International Human Resource Management er ment å gi studentene et grunnlag av kunnskap og praktiske ferdigheter, så vel som en forståelse av rollen til den menneskelige ressursene yrket. Kunnskapen studentene få er relevant for både de strategiske målene i en internasjonal organisasjon og bredere miljø hvor det opererer.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Fjernundervisning Mastergrad i Internasjonal HR-ledelse

2 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Fjernundervisning Filter

MSc i internasjonal human resource management

Manchester Metropolitan University Online
MSc
May 2020
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Tjen en Global Online International Human Resource Management fra Manchester Metropolitan University Global Online, og du vil bevise at du har ferdighetene som trengs for å hå ...

Les mer

MSc International Human Resource Management

University of Essex Online
MSc
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

In a world with an increasingly global workforce, human resources (HR) professionals need to have a firm understanding of the transnational nature of employees and how to adap ...

Les mer