MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Mastergrad studier i Internasjonal HR-ledelse 2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

MA i International Human Resource Management er ment å gi studentene et grunnlag av kunnskap og praktiske ferdigheter, så vel som en forståelse av rollen til den menneskelige ressursene yrket. Kunnskapen studentene få er relevant for både de strategiske målene i en internasjonal organisasjon og bredere miljø hvor det opererer.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Fjernundervisning Mastergrad i Internasjonal HR-ledelse

1 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Fjernundervisning Filter

Master i International Human Resources Management

Rome Business School
Campus Nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Italia Roma Italia Online + 2 fler

Rome Business School 's Master in Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi de som har kompetanse og kunnskap i dagens internasjonale arbeidsmarked.