MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master programmer i Internasjonal HR-ledelse i Italia 2020

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Internasjonal human resource management innebærer ledende, regi, og sørge for behovene til ansatte i store, multinasjonale organisasjoner. Studenter som forfølge dette studiet kan arbeide i et bredt spekter av bransjer.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Fjernundervisning Master i Internasjonal HR-ledelse i Italia

2 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Italia, Fjernundervisning Filter

Master i International Human Resources Management

Rome Business School
Italia, Roma + 1 Mer
Lederkurs
01 Oct 2020
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudie

Rome Business School 's Master in Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi de s ...

Les mer

Master i International Human Resources Management

GEMA Business School
Italia, Roma
Lederkurs
01 Oct 2020
<
Heltid studier
<
4 måneder
Engelsk
Campus

Masterprogrammet er skreddersydd for de som har en sterk interesse for internasjonale aspekter av Human Resource Management enten gjennom tidligere studie eller gjennom nåvære ...

Les mer