MASTERSTUDIES

Master programmer i Internasjonal HR-ledelse i Spania

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Internasjonal human resource management innebærer ledende, regi, og sørge for behovene til ansatte i store, multinasjonale organisasjoner. Studenter som forfølge dette studiet kan arbeide i et bredt spekter av bransjer.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Master i Internasjonal HR-ledelse i Spania

1 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Spania Filter

Master i HR-ledelse - ansikt til ansikt

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Master
<
Deltid
<
12 måneder
Spansk
Campus

Master i Human Resources Management, i tillegg til å forberede deg som leder og spesialist i ledelsen av Human Capital, og trene deg for å gi globale løsninger på behovet for ...

Les mer