MASTERSTUDIES

Mastergrader i Internasjonal administrasjon Sør-Amerika 2021

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Studier i internasjonal administrasjon er utformet for studenter som ønsker å forfølge administrative karrierer i ulike typer internasjonale innstillinger. Eksempler på kurs temaer er politikk, offentlig økonomi, kommunikasjon ferdigheter og grunnleggende styringsprinsipper.

Sør-Amerika Den grenser i vest til Stillehavet og i nord og øst av Atlanterhavet, Nord-Amerika og det karibiske hav ligger i nordvest. Det inkluderer tolv suverene stater Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-suverene områder - Fransk Guyana, en oversjøisk territorium Frankrike, og Falklandsøyene , et britisk oversjøisk territorium. I tillegg til dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øyene i Nederland også betraktes som en del av Sør-Amerika.

Master i Internasjonal administrasjon Sør-Amerika

1 Resultater i Internasjonal administrasjon, Sør-Amerika Filter

Ledelse og internasjonal business - business fakultetet

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Master
mars 2021
<
Fulltid
Spansk
Campus

Forslaget er å forbedre dine ferdigheter slik at du desempeñes du lykkes peruanske selskaper av internasjonal klasse, multinasjonale selskaper og over store globale nettverk a ...

Les mer