MASTERSTUDIES

Master programmer i Internasjonal journalistikk Nord-Amerika 2021

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

International journalistikk er et felt fokusert på å bringe globale hendelser til seg oppmerksomheten til verden. Ved å studere internasjonal journalistikk, elevene lære å arbeide innen kringkasting, print og nettjournalistikk, og hvordan du kan rapportere om nye og ulike miljøer på en meningsfull måte.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Master i Internasjonal journalistikk Nord-Amerika

2 Resultater i Internasjonal journalistikk, Nord-Amerika Filter

Master i digital journalistikk og design

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Denne mastergraden er designet for å være ferdig i ett år, eller over et fall, en vår og en sommer semester. (Working fagfolk kan være lurt å ta lengre tid å fullføre det.) De ...

Les mer

Master i sportsjournalistikk

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication
Master
Engelsk

Cronkite-masteren i sportsjournalistikk er designet for å være ferdig på 12 måneder. I dette 36-studiepoengsprogrammet begynner studentene med en intensiv multimedia "boot cam ...

Les mer