MASTERSTUDIES

Mastergrader i Internasjonal kommunikasjon i Leeds Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Internasjonale kommunikasjonsprogrammer og kurs kan forberede studentene til å samhandle med en rekke selskaper og virksomheter over hele verden. Noen institusjoner tilbyr studentene mulighet til å lære flere språk, som kan hjelpe nyutdannede vokse i bransjen.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Leeds er i West Yorkshire, med rundt en halv million innbyggere. Byen har tre høyskoler og tre universiteter med til sammen 250 tusen studenter som gjør halvparten av byens befolkning. Den ble kåret til beste britiske universitetet destinasjon ved en undersøkelse i avisen The Independent.

Topp Mastergrad i Internasjonal kommunikasjon i Leeds i Storbritannia

3 Resultater i Internasjonal kommunikasjon, Leeds Filter

MA International Communication

Leeds Beckett University
MA
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Bli en effektiv kommunikasjonsutøver med kompetanse og selvtillit til å jobbe i en internasjonal setting. Du vil lære å jobbe med kunder for å produsere praktiske kommunikasjo ...

Les mer

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Master
<
Fulltid
<
3 semestre
Engelsk
Campus

Konsortiet tilbyr en unik felles masterprogram i International Communication (MIC).

Les mer

Mastergrad i internasjonal kommunikasjon (MIC)

International University of Languages and Media
Master
<
Fulltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus

Mastergraden i internasjonal kommunikasjon er en internasjonal mastergrad gitt av IULM Universitetet i samarbeid med tre prestisjetunge europeiske universiteter spesialisert i ...

Les mer