close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Mastergrader i Internasjonal logistikk i Spania 2020/2021

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.Hvis du ønsker en Master innen handel og logistikk som setter deg opp til å ha løsninger på de utfordringene som oppstår i det globale innkjøp og supply chain, så bør du gå for Master i Internation… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Hvis du ønsker en Master innen handel og logistikk som setter deg opp til å ha løsninger på de utfordringene som oppstår i det globale innkjøp og supply chain, så bør du gå for Master i International Logistics.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Internasjonal logistikk i Spania

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Autonomous University of Barcelona (UAB)
Barcelona , Spania

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid.

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid. -
Master
Fulltid
Deltid
9 måneder
Engelsk, Spansk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre