Filter
Mastergrader
Spania Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Mastergrader i Internasjonal logistikk i Spania 2020

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Hvis du ønsker en Master innen handel og logistikk som setter deg opp til å ha løsninger på de utfordringene som oppstår i det globale innkjøp og supply chain, så bør du gå for Master i International Logistics.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Internasjonal logistikk i Spania

Les mer Minimér

1 Resultater i Internasjonal logistikk, Spania, Fjernundervisning

Autonomous University of Barcelona (UAB)

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid. ... [+]

Den Master i Integrated Logistics Programmet har en akademisk verdi av 60 studiepoeng studiepoeng, hvorav 15 tilsvarer en guidet virksomhet prosjektet. Mastergraden oppnås på bestått alle kreditter

Hvorfor studere dette kurset?

Du vil få en integrert visjon om logistikk som et dynamisk og heterogen virksomhet sfære med en strålende fremtid.

Du vil forstå prosessen med utviklingen av markedet i form av noe som på mange områder, er logistikk tar en fortsatt viktigere posisjon enn produksjonen.

Du vil lære å bruke informasjons- og kommunikasjonsteknologi som er allestedsnærværende i logistikkmiljø og som har hatt en fantastisk utvikling i løpet av de siste årene.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
9 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk