MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrader i Irland 2019/2020

Er du på jakt etter et sted som har en rik historie og kan tilby en mastergrad ved noen av de beste universitetene i verden? Da har du kommet på rett plass. Irland er et land der tradisjoner, religion og historie spiller en stor rolle i hverdagen så vel som i nasjonal identitet. Irland er også hjemmet til noen av de fineste utdanningsinstitusjonene i verden. Irland ligger på 8. plass for antall universiteter på topp 500-listen over de beste universitetene i verden.

Hvis du velger å tilbringe ditt master- eller doktorgradsopphold i Dublin, Galway, Limerick eller andre spennende irske byer, vil du kunne velge mellom et stort utvalg av universiteter, høyskoler og handelshøyskoler. Høyere utdanningsinstitusjoner i Irland tilbyr et bredt utvalg av masterprogrammer og inkluderer MBAer og andre business-orienterte masterstudier, humanistiske og kunstrelaterte masterprogrammer, teknologiske programmer, med mer.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Irland og alt den har å tilby! Klikk på lenkene under for å finne utav aktuelle institusjonene, eller begrens søket ditt etter dine interesser ved å bruke "Velg felt" ovenfor. Din fremtidige mastergrad kan være noen få klikk unna!

treff Filter

MPhil i middelalderstudier

Trinity College Dublin
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år September 2020 Irland Dublin + 1 fler

Den nye M. Phil i middelalderstudiet gir studentene en bred oversikt over middelalderen gjennom Trinitys utmerkede samling av middelalderlige manuskripter, samtidig som studentene kan spesialisere seg på ett av tre områder: historie, språk og litteratur eller kultur og sivilisasjon.

MPhil i rase, etnisitet og konflikt

Trinity College Dublin
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Irland Dublin

Dette kurset undersøker kritisk teknikker som brukes av stater for å håndtere befolkningsbevegelse og konflikt, deres sosiale og kulturelle innvirkning og svarene de fremkaller. Det er unikt i måten det gjelder rase-kritiske, kulturelle og postkoloniale teorier til rasisme, befolkningsbevegelse, konflikt og fredsskaping. Den er designet for personer som jobber eller ønsker å jobbe i noen av disse feltene, og / eller som tenker på doktorgradsstudier. Det er fokus på Irland, Europa (inkludert Balkan), USA og Midtøsten.

MPhil i internasjonal historie

Trinity College Dublin
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år September 2020 Irland Dublin + 1 fler

M. Phil-kurset i internasjonal historie gir studentene muligheten til å forfølge historisk forskning utenfor nasjonalstatenes grenser. Studentene vil bli utdannet i transnasjonale, komparative og internasjonale tilnærminger til historie og få mulighet til å studere fremmedspråk, kulturer og samfunn. Mulige temaer er bevegelse av kultur, mennesker og ideer på tvers av nasjonale grenser og emner som imperialisme, globalisering, sosiale bevegelser og røtter av internasjonal krig og konflikt. Gjennom hele kurset vil studentene oppfordres til å reflektere over de historiske røttene av aktuelle problemstillinger som krysser nasjonale grenser som flyktningkrisen, spredning av radikal politikk, sikkerhet og etterretningstjenester, internasjonal økonomi og andre kritiske problemer for å forberede karriere i områder som global politikk, frivillige organisasjoner, journalistikk, eller for videre doktorgradsstudier.

Postgraduate nivå enkelt modul

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
Nettstudier Deltid 1 semester Kontakt skolen Irland Dublin

Som student fra en enkeltstudent, vil du gjennomføre master-nivå (nivå 9 på nasjonale rammebetingelser for kvalifikasjoner) moduler for personlig opplæring eller kontinuerlig faglig utvikling (CPD) uten å måtte forplikte seg til å studere mot en utgangspris. Dette betyr at du kan studere online, på egen hånd, for ett semester i et emne av interesse, inkludert informasjonsteknologi, drift av drift eller miljøledelse.

Meng i mekanisk og produksjon engineering

Dublin City University
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Irland Dublin

Dette Masters programmet tillater elevene å spesialisere seg i godt etablert område for mekanisk og Manufacturing Engineering eller å utvide sine kunnskaper fra sine lavere grads studier.

Meng i elektroniske systemer

Dublin City University
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Irland Dublin

Dette ett år, heltid Masters programmet er utviklet for å utdype studentenes forståelse av elektroniske systemer. Hvis du er ambisiøs, ønsker å holde seg à jour med nye utbygginger, ønsker å forbedre dine kvalifikasjoner, er forberedt på å forplikte seg tid til personlig utvikling og ennå har begrenset mulighet for on-campus oppmøte, da dette programmet strukturen er designet for deg. Du kan ta kurs eksternt over WEB - avstanden læring alternativet, delta på forelesninger på campus, eller mikse og matche kombinere on-campus og fjernundervisning for å passe dine spesielle omstendigheter.

Mestere i maskinteknikk

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Heltid studier 12 måneder September 2020 Irland Galway

Programmet er utviklet for å møte den internasjonale etterspørselen etter 90 studiepoeng Nivå 9 kvalifisering i Mechanical Engineering.

Masters of Applied Science (Enterprise Systems)

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Irland Galway + 1 fler

Dette prisbelønte programmet ble utviklet i samarbeid med akademikere og arbeidsgivere til å møte de spesifikke kravene i bransjen. Det utstyrer kandidater med grunnleggende kunnskaper og ferdigheter innenfor områdene drift, kvalitet og innovasjonsledelse.

Mestere i digital markedsføring

Digital Marketing Institute
Nettstudier Deltid 140 timer Irland Dublin

The Masters i Digital Marketing er utformet for å hjelpe deg med å utvikle en avansert forståelse av de grunnleggende begreper som ligger til grunn digital markedsføring og salg.

Ma i utviklingsstudier ved fleksible og fjernundervisning

Kimmage Development Studies Centre
Nettstudier Deltid Irland Dublin

The Post Graduate Diploma / mastergrad i utviklingsstudier ved fleksible og fjernundervisning (FDL) gir elevene mulighet til å kombinere arbeid og studier hvor som helst i verden, samtidig som du kobler på nettet med en mangfoldig og levende læringsfellesskap. Elever kan påta seg MA helt på nett, eller de kan kombinere det beste av avstand og e-læring med klasserommet deltakelse - det er skreddersydd til behovene til elever som liker å studere i sin egen tid og i sitt eget tempo, men likevel vil ha muligheten til å trekke på fordelene med ansikt til ansikt, deltakende og erfaringsbasert samhandling med andre deltakere og veiledere.

Master i næringsliv

Athlone Institute of Technology
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Irland Athlone

Denne fulltidsstudium er strukturert slik at deltakerne til å utvikle avanserte nøkkel kjernekompetanse i næringslivet og å bygge på spesialiseringer allerede oppnådd på æresbevisninger Bachelor of Business (eller beslektet disiplin) nivå.

M.Sc. informatikk - data analytics

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Irland Galway

Globalt, er det en rapportert mangel på data analytics talent, spesielt for personer med den nødvendige dyp

M.Sc. vannressurser ingeniør

National University of Ireland Galway College of Engineering & Informatics
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Irland Galway

Dette programmet vil gi ingeniører med den tekniske kompetansen til å tilby løsninger til vann sikkerhetsspørsmål. Kjernemoduler vil adressere tekniske aspektene av vann

MPhil i internasjonale fredsstudier

Trinity College Dublin
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år September 2020 Irland Dublin + 1 fler

Internasjonale fredsstudier undersøker kildene til krig og væpnet konflikt og foreslår metoder for å forebygge og løse dem gjennom prosesser for fredsskaping og fredsbygging. Kurset kombinerer perspektiver fra internasjonale relasjoner, etikk og konfliktløsning for å reflektere kritisk over det brede spekteret av sosiale, politiske og økonomiske spørsmål knyttet til fred og politisk vold. Det er også mulighet til å delta på ulike utflukter i Irland og i utlandet.

Ma i kringkastingsproduksjon for radio og fjernsyn

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Irland Dublin

Denne produksjonen sentrert program vil interessere nyutdannede av noen disiplin som ønsker å tilegne redaksjonelle og produksjon ferdigheter radio-og fjernsynskringkasting i, og de som ønsker spisskompetanse på områder som programmet forskning og produksjonsstøtte for kringkasting.