MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Master programmer på Island 2019/2020

 

Studenter fra hele verden har oppdaget at Island er et flott sted å ta mastergrad. Med en master fra Island, vil du kunne oppleve akademiske programmer på verdensklasse. I tillegg til å ha fremragende master- og doktorprogrammer er Island et land med en fantastisk natur som tiltrekker folk fra hele kloden. Det naturlige landskapet inkluderer arktisk ørken, varme kilder, fjell, vulkaner, fosser og isbreer.

Hvis du tar en mastergrad i Island, er det flere fagfelter å velge mellom. Noen av de mer populære fagfeltene inkluderer ingeniør, marine ledelse, geografi, geofag, energi, informatikk, økonomi og finans. Flere masterprogrammer i Island gir studenter muligheten til heltids-eller deltidsstudier for å oppnå sine grad.

Les mer om mulighetene for å ta en mastergrad i Island nedenfor. Ta neste skritt og se om du finner utdanningen du har vært på utkikk etter!

 

treff Filter

NAIP: European Master in Music

Iceland University of the Arts
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Island Reykjavík

Musikkmesteren for nye målgrupper og nyskapende praksis gir fremtidige profesjonelle musikere kunnskap og ferdigheter til å bli kunstnerisk fleksible utøvere som kan tilpasse seg et bredt spekter av samfunnskontekster.

Master i kystsamfunn og regional utvikling

University Centre of the Westfjords
Campus Heltid studier 18 - 24 måneder Kontakt skolen Island Ísafjörður

Kystfellesskap og regional utvikling er et internasjonalt, tverrfaglig masterprogram for utvikling av landlige og avsidesliggende områder i fortiden og i fremtiden.

Master i kyst-og marine ledelse

University Centre of the Westfjords
Campus Heltid studier Deltid 18 - 24 måneder Kontakt skolen Island Ísafjörður + 1 fler

Master i Coastal and Marine Management er et tverrfaglig ressursforvaltning program som fokuserer på kyst-og marine problemstillinger og hovedsakelig trekke ...