Masterstudier i Israel

Topp universiteter Mastergrader i Israel 2018

Master

Selv om Israel er et ungt land kan landets historie spores tusenvis av år tilbake. Israel og den israelske nasjonen er ofte assosiert med eldre tekster, og det eksisterer en påstand om at hele Israels historie er sentret rundt bøker og kunnskap. Dette er en av grunnene til at høyere utdanning fra Israel er verdsatt over hele verden og at nyutdannede vanligvis ikke har problemer med å skaffe seg en god jobb etterpå.

Det er syv universiteter i Israel -- nesten hver storby i dette lille landet er vert for et universitet med sterke tradisjoner og et godt teoretisk og praktisk grunnlag for forskning og undervisning. Ifølge ulike universitetsrangeringer er seks av Israels universiteter blant de 100 beste skolene i Asia, og noen av dem er blant de 100 beste i verden innenfor vitenskap og ingeniørfag. Så om du planlegger å bli ingeniør bør du vurdere et av universitetene i Jerusalem, Haifa eller Rehovot. Jerusalem og Tel-Aviv tilbyr også toppkvalitetsutdanning innen økonomi og samfunnskunnskap. Mange universitetskurs tilbys på engelsk, noe som gjør mulighetene for internasjonale studentene enda større.

Klikk på lenkene under for å finne ut om ulike master- og doktorgradsprogrammer som tilbys ved noen av de ledende universitetene i Israel!

Les mer

MSc in Electrical and Computer Engineering

Ben-Gurion University of the Negev
Campus 2 år October 2018 Israel Beersheba

[+]

ECE-avdelingen har 35 fakultetsledere, hvis undervisnings- og forskningsfelt omfatter: Kommunikasjon, kontroll og robotikk, signal og bildebehandling, dataneknikk, elektromagnetikk og bølgeutbredelse, elektrooptikk, instrumentering og ikke-lineær elektronikk, VLSI og nanoteknologi, biomedisinsk engineering, og kraftelektronikk.

[-]

MA I Litteratur Og Bibelsk Arkeologi

Universidad Pontificia De Salamanca
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Israel Jerusalem

Bibelen er først og fremst en religiøs bok. Den inneholder en rekke skrifter hvor den første jødiske tradisjon og Christian har siden anerkjente Guds ord. [+]

Program Beskrivelse

Bibelen er først og fremst en religiøs bok. Den inneholder en rekke skrifter hvor den første jødiske tradisjon og Christian har siden anerkjente Guds ord. Men Bibelen er også en viktig historisk kilde av de kulturelle røttene til Vesten. Dette master, undervist i Salamanca og i Jerusalem, og tilbyr muligheten for å bli kjent med bibeltekster og deres vitale sammenheng gjennom direkte kontakt med scenarier der de ble født.

Mål

Gi en kritisk og streng tilgang til Bibelen gjennom en instrumentell mestring av deres språk, praktisering av eksegese av hans tekster og kunnskap om i hvilken sammenheng de ble født. Spesiell vekt på kunnskap om sammenhengen, spesielt fra synspunkt av arkeologi... [-]


Executive Master in Emergency & Disaster Management (EMPH)

Tel Aviv University - International Office
Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre October 2018 Israel Tel Aviv + 1 fler

[+]

En helseerklæring (fylles ut av søkeren) og en medisinsk form (fylles ut av en lisensiert lege). Begge skjemaene er ikke obligatoriske mens en søkeres fil er merket som "Under gjennomgang", men er sterkt anbefalt å bli sendt inn så snart som mulig.

Søknadsfrist: Rolling opptak, Maksimalt 25 studenter per kohorte.

Kostnader og finansiering

Årlig opplæring: $ 18 500

TAU International er forpliktet til å gjøre utdanning tilgjengelig for alle studenter, uavhengig av deres økonomiske bakgrunn, og flere finansieringskilder er tilgjengelig, inkludert behovsbasert opplæringshjelp, forsinket betalingsplan og ekstern stipend. TAU deltar også i amerikanske føderale studielånsprogrammer. Se vår omfattende informasjon om finansieringsmuligheter for internasjonale søkere.... [-]