$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Semarang Indonesia

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.   Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til å informere folk gjennom intervjuer, observasjon, eller ved å lese og oppsummere tidligere artikler og relevante dokumenter.

Indonesia, et land i sør-øst Asia, hjem mer enn 238 millioner mennesker. Indonesia er den fjerde mest befolkede landet i verden. Landets utdanningssektoren er delt inn i førskolen, junior og senior primær, sekundær og trent kurs.

Denne byen har en av de største universitetene i Indonesia: Semarang State University. Videre er dette stedet et knutepunkt for kjente universiteter som Soegijapranata katolske universitetet, Sultan Agung Islamic University, og Dian Nuswantoro University.

Minimér
Les mer om å studere i Indonesia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel

Diponegoro University
Semarang, Indonesia
Master
Fulltid
Campus