MASTERSTUDIES

Master programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Kroatia

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Journalistikk er opptatt av å skrive og kommunisere historier og aktuelle hendelser og analysere tidligere hendelser for å hjelpe enkeltpersoner bedre forstå fortiden, nåtiden og potensiell fremtidig verden. Journalister arbeide for å samle fakta rundt en hendelse og deretter videresende denne informasjonen til sine lesere, seere og abonnenter.

Kroatia, offisielt Republikken Kroatia, er en enhetlig demokratisk parlamentarisk republikk i krysningen av Sentral-Europa, Balkan, og i Middelhavet. Dens hovedstad og største by er Zagreb.

Mastergrad i Journalistikk og massekommunikasjon i Kroatia

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Kroatia Filter

Master i multimedia databehandling

Algebra University College
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Multimedia databehandling sub-spesialisering er en av de tre under spesialiseringer av profesjonell graduate studium i anvendt datavitenskap. Gjennom sine obligatoriske kurs, ...

Les mer

Media Studies

University of Dubrovnik
Master
<
Fulltid
<
2 år
Campus

The Graduate Media Studies studie varer i to år, fire dvs. semestre (120 studiepoeng). Ved gjennomføring av masterstudier, studentene tilegne seg den akademiske graden Master ...

Les mer