MASTERSTUDIES

Master programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Pakistan

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Journalistikk refererer til å skrive om aktuelle hendelser for kringkasting nyheter på radio eller TV, eller trykte artikler for aviser og andre publikasjoner. Journalister bidra til å stimulere og engasjere publikum og bidra til å informere lesere og seere av verden rundt dem.

Pakistan, offisielt Den islamske republikken Pakistan, er et suverent land i Sør-Asia. Med en befolkning som er over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerike landet i verden.

Mastergrad i Journalistikk og massekommunikasjon i Pakistan

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Pakistan Filter

University of Leicester MA i medier og PR

Stafford
MA
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

A Master in Media and Public Relations fra University of Leicester gir et rammeverk for å analysere det raskt skiftende PR-yrket. Undersøk klassiske og nye PR-strategier, fors ...

Les mer

M.Phil Media Studies

Kinnaird College
Master
april 2021
Engelsk

Dette gradskurset er et svært grundig og omfattende program for de studentene som er sikre på deres evne til å bli en vellykket del av mediebransjen.

Les mer