MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Porto Portugal

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

En grad i journalistikk vil gi deg de handler og selvtillit til å starte din karriere som journalist. En stor journalist ikke har utelukkende spesialiserte og faglige ferdigheter, men også mental bredde og nysgjerrighet om verden.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Porto er den nest mest folkerike byen i Portugal etter Lisboa med en befolkning på om lag 1,3 millioner personer. The University of Porto er topp universitet i Portugal som det fungerer studenter fra hele Europa og verden for øvrig. Det er mange andre tekniske høgskoler i Porto også.

Beste studieprogrammer Master i Journalistikk og massekommunikasjon i Porto i Portugal

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Porto Filter

Forretningsinformasjon

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Master
Portuguese (Portugal)
Campus

The Master of Business Information (MIE) er presentert som en innovativ trening i informasjonsvitenskap i Portugal, forming nyutdannede stand til å utføre pliktene til informa ...

Les mer