MASTERSTUDIES

Mastergrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Puerto Rico

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Journalistikk refererer til å skrive om aktuelle hendelser for kringkasting nyheter på radio eller TV, eller trykte artikler for aviser og andre publikasjoner. Journalister bidra til å stimulere og engasjere publikum og bidra til å informere lesere og seere av verden rundt dem.

Det er flere institusjoner for høyere utdanning ligger hele Puerto Rico, med The University of Puerto Rico er den eldste og største. Som et territorium i USA, kan innbyggerne har tilgang til flere muligheter for utdanning.

Mastergrad program i Journalistikk og massekommunikasjon i Puerto Rico

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Puerto Rico Filter

Master i kommunikasjon - PR

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Spansk
Campus

Master i kommunikasjon som spesialiserer seg i PR, forbereder omfattende PR, som er i stand til å bygge og opprettholde relasjoner mellom organisasjoner og deres offentlige; m ...

Les mer

Master of Science in Telecommunications and Networks Systems Administration

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Spansk
Campus

Programmet gir studentene en grundig kunnskap om prinsippene i et konvergerte nettverk, inkludert design, implementering, sikkerhet og ledelse med en sterk praktisk tilnærming ...

Les mer