MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Ronda Spania

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Ronda Byen ligger i provinsen Malaga, Spania. Byen har flere turistattraksjon severdigheter. Ronda Byen har en befolkning på 30 000 innbyggere.

Topp universiteter Master i Journalistikk og massekommunikasjon i Ronda i Spania

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Ronda Filter

Master i audiovisuell ledelse

Media Business School
Master
<
Fulltid
<
9 måneder
Engelsk
Campus

Mega pluss er en ni måneder, prosjektbasert, masterstudiet rettet til unge fagfolk som ønsker å spole spore sine karrierer i underholdningsindustrien gjennom spesialisert oppl ...

Les mer