MASTERSTUDIES

Mastergrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Tarragona Spania

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

En grad i journalistikk vil gi deg de handler og selvtillit til å starte din karriere som journalist. En stor journalist ikke har utelukkende spesialiserte og faglige ferdigheter, men også mental bredde og nysgjerrighet om verden.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Beste skoler Mastergrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Tarragona i Spania

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Tarragona Filter

Master i strategisk kommunikasjon

Universitat Rovira i Virgili
Master
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
15 May 2021
Spansk
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Mastergraden fokuserer på å trene strategiske kommunikasjonspersoner for bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Emnet gir en solid bakgrunn innen kommunikasjonsledelse, s ...

Les mer