116 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Spania for 2024

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kurset gir studentene kunnskap og teknikker som gjør dem i stand til å produsere audiovisuelle verk i alle formater. Studentene skal lære om og fullføre arbeidet til regissøren og de andre medlemmene av regiteamet i forberedelses-, film- og etterproduksjonsprosessene.

    • Murcia, Spania

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Spansk

    Studenten vil ha spesialisert kunnskap om (a) markedet for digitalt innhold (struktur og transformasjon av innholdsbransjene fra utvikling av digital og mobil kommunikasjon, nye aktører, forretningsmodeller, distribusjonskanaler, nye annonseringsmodeller, regelverk osv.), (b) nye innholdsformater og kreative strategier (transmedia-integrasjon, multiscreen, integrasjon i sosiale nettverk, etc.) og (c) verktøy og teknologier (språk, plattformer og verktøy for å lage digitalt innhold med spesiell oppmerksomhet mot mobile enheter) samt nye teknologier for merverdien av digitalt innhold (geolokalisering, augmented reality, profile management, målrettet annonsering, etc.). Denne profilen muliggjør entreprenørskap i kommunikasjon, integrasjon i digitale medieteam og forskning innen digitalt innhold og kultur.

    • Zürich, Sveits
    • Antwerp, Belgia
    • + 7 more

    Fulltid, Deltid

    9 måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter vellykket gjennomføring av studiet mottar studentene en internasjonal privat mastergrad i internasjonal ledelse (MIM) med spesialisering i forretningskommunikasjon, tildelt av skolens hovedcampus i Zürich, Sveits, basert på anbefaling fra fakultetet ved de lokale campusene der studiepoeng ble opptjent, og etter anbefaling fra skolens akademiske råd.

    • Madrid, Spania
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 1 more

    Fulltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Marketing og Digital Media har som mål å utstyre studentene med ferdigheter og kunnskaper for å lykkes i en internasjonal, banebrytende karriere innen markedsføring. For å gjøre dette fokuserer programmet på hvordan man skal søke viktige strategiske markedsføringsaspekter i en stadig mer digital og globalisert verden.

    • Madrid, Spania

    Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Det er rettet mot alle mennesker som ønsker å opprette, administrere, moderere, utvikle og lede virtuelle fellesskap, holde oversikt over kontoer og tolke beregninger for å evaluere avkastningen på ethvert merke eller selskap. Både profilen til samfunnssjefen og sosiale medier er etterspurt av alle typer organisasjoner og en av yrkene som har størst fremtid.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i bedriftskommunikasjon vil tillate deg å kjenne og implementere hovedkonseptene og eksisterende arbeidsverktøy på digitale plattformer som blogger, mikroblogg, sosiale nettverk. Vi står overfor svimlende endringer av globalt omfang på det sosiale, økonomiske og forretningsmessige området. Dette rettferdiggjør behovet for å kjenne og mestre de nye digitale plattformene, utnytte dem riktig og dermed fremme ny kommunikasjonsdynamikk mellom organisasjoner og deres klienter.

    • Madrid, Spania

    1 år

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i Corporate Communication tilbys av Seneca Institute gir omfattende trening på dette området, av kvalifiserte fagfolk i alle dimensjoner av kommunikasjonen.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spania

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Digital film har utløst en sann revolusjon i måten vi unnfanger, produserer og nyter den syvende kunsten. Takket være teknologiske fremskritt har vi nå makten til å lage blendende bilder, slående visuelle effekter og fortellinger som fordyper betrakteren i et univers med uendelige muligheter.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fremveksten av digitale teknologier har fremskyndet forretningsforstyrrelser i enhver bransje, og generert enorme muligheter drevet av innovasjon. Under Master in Digital Transformation Leadership vil du få en dyp forståelse av nye teknologier og du vil forstå hvordan du kan håndtere vinnende forretningsstrategier i en digital verden.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Audiovisuelle skapere må forstå og utvikle kunnskap om verktøyene som gjør dem i stand til å representere ideene sine. Verktøy som kan brukes til å konstruere uforglemmelige meldinger og fullføre prosjekter som kan fange oppmerksomheten til seeren. 3D-bevegelse og animert grafikk har etablert seg som to av de mest attraktive og funksjonelle løsningene for å konstruere diskursen til disse nye digitale vinduene til verden.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Denne mastergraden i audiovisuell innovasjon og interaktive miljøer er sammensatt av fire sammenhengende tematiske moduler som omhandler disipliner og temaer for visuell kultur; kunst og nye medier; sanntids video; off-screen audiovisuelle; bevegelsesgrafikk; generativ grafikk; fysisk interaksjonsdesign; håndgripelig interaksjon; design av interaksjonssystemer; interaktiv fortelling; generativ lyd; musikalsk komposisjon og lyddesign; elektronisk prototyping; design, kontroll og simulering av lys; digital produksjon; wearables; virtuell virkelighet; matematikk og fysikk for audiovisuelle medier.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Kommunikasjon etablerer et forhold.Et forhold styrker båndet.Båndet trigger følelser.Følelser beveger verden.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i coaching, emosjonell intelligens og NLP vil gi deg den nødvendige kunnskapen, både teoretisk og praktisk, for å ha en høy grad av spesialisering i de viktigste verktøyene for styring av lag og mennesker. Gjennom disse ferdighetene vil du hjelpe folk med å nå sine mål og utvikle nye ferdigheter, og dermed utnytte sitt fulle potensiale, både personlig og profesjonelt.

    • Online Spain

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Det eneste 100 % spesialiserte programmet innen digital kommunikasjon

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter vellykket testing og evaluering av programmet, så lenge det er minst mulig deltagelse, får studentene tittelen Master i markedsføring Digital og sosiale medier fra INSA Business, Marketing & Communication School .