MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Saginaw USA

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til å informere folk gjennom intervjuer, observasjon, eller ved å lese og oppsummere tidligere artikler og relevante dokumenter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Saginaw ligger i Michigan, USA. Jo høyere utdanning institutter i byen er godt kjent for excellence i idrett. Den Saginaw antas som et sted hvor Sauk, en gammel stamme.

Beste studieprogrammer Mastergrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Saginaw i USA

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Saginaw Filter

Master i Ny Media og Kommunikasjon Administrasjon

Ming Chuan University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

New Media and Communication Administration (NMCA) tar sikte på å dyrke nye medieteknologifagfolk og fagfolk som har kunnskap om det kinesiske mediemarkedet i Stor-Kina. NMCA-l ...

Les mer