MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Journalistikk i Sydney Australia

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Journalistikk kan innebære studiet av ferdigheter og verdier som trengs for å utvikle og rapportere nyhetene. Journalister kan dekke nyhetene gjennom kringkastingsmedier, som fjernsyn og radio. Journalister kan også bli funnet i trykkerier, for eksempel magasiner og aviser.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Sydney er hjem til Australias mest høytflyvende utdanningsinstitusjoner. Det eldste universitetet i Australia, er University of Sydney blant institusjonene i byen. Andre inkluderer Australian Catholic University og University of New South Wales.

Beste Mastergrad studie i Journalistikk i Sydney i Australia

2 Resultater i Journalistikk, Sydney Filter

Master of Advanced Journalism

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Master of Advanced Journalism utruster studentene med ferdigheter, dyp kunnskap og adaptiv evne til å bygge en karriere i dagens raskt forandrede og ofte svært forstyrrede med ...

Les mer

Master of Advanced Journalism (Extension)

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Master of Advanced Journalism (Extension) er designet for å møte behovene til journalister og kandidater i midten av karrieren som søker en karriereendring. Det er et sterkt b ...

Les mer