MASTERSTUDIES

Masterstudier i Journalistikk i Australia

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Journalistikk kan fokusere på studiet av trykte, elektroniske og kringkastede medier. Journalister kan lære kunsten å fortellere fakta ved å undersøke, intervjue, skrive og levere nyheter gjennom utsalgssteder som inkluderer fjernsyn, radio, web, aviser, magasiner og PR-arbeid.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Mastergrad program i Journalistikk i Australia

3 Resultater i Journalistikk, Australia Filter

Master of Advanced Journalism

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Master of Advanced Journalism utruster studentene med ferdigheter, dyp kunnskap og adaptiv evne til å bygge en karriere i dagens raskt forandrede og ofte svært forstyrrede med ...

Les mer

Master i journalistikk

Curtin University
Master
<
Fulltid
<
2 år
English (Australia)
Campus

I verden av samtidsjournalistikk søker organisasjoner arbeidsklare fagpersoner med tverrfaglig kunnskap samt journalistikkens tekniske ferdigheter.

Les mer

Master of Advanced Journalism (Extension)

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Master of Advanced Journalism (Extension) er designet for å møte behovene til journalister og kandidater i midten av karrieren som søker en karriereendring. Det er et sterkt b ...

Les mer