Mastergrad studie i Jusstudier i Den demokratiske republikken Kongo

Finn Master programmer i Jusstudier i Den demokratiske republikken Kongo

Jusstudier

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Lov og forskrift er en mastergrad program som er ment for de advokater og offentlige tjenestemenn som søker å håndtere spørsmål om lov og orden på en daglig basis.

Studenter som liker å lære om kultur-spesifikke mat og underholdning kan nyte går på skole i Kongo DRC (Zaire), som mat og musikk er to av landets 's mest populære tidsfordriv. Hundrevis av ulike etnisiteter ring landet hjem, og fransk er den vanligste av de 242 talespråk.

Master i Jusstudier i Den demokratiske republikken Kongo

Les mer

Master Of Law: Juridiske Og Privatrett, Internasjonal Humanitær Rett

Université Francophone du Congo
Campus Heltidsstudier September 2018 Den demokratiske republikken Kongo Goma

Master of Law: privatrett og rettsvesenet, internasjonal humanitær rett [+]

Master of Law: privatrett og rettsvesenet, internasjonal humanitær rett

Den UFRACO vil bruke alle mulige midler for å nå sine mål ved å forsterke konferanser, seminarer, symposier, vitenskapelige møter. Og som et universitet pegged til Bologna-prosessen, LMD systemet, mobilitet av studenter og sine lærere med andre universiteter stuet revisjonssystem.

UFRACO vedtar følgende filosofi:

1) For å lette mobiliteten av studenter og elever i Sentral-Afrika og Great Lakes spesielt og på planeten. 10 februar) Lag leselig, synlig og forutsigbar tilgang på opplæring i afrikanske land; 3) Forbedre afrikanske formasjoner over hele verden og gjøre dem kompatible, adopteres og tilpasses kunnskap og praktiseres strengt i alle andre land er det nasjonale programmet, jo mer går over, men systemet er lisensen , Master og Doktorgrad (LMD). Imidlertid vil vi nøye følge de forskjellige orienteringer av tilsyns departementet på dette systemet.... [-]