Mastergrad i Jusstudier på New Zealand

Se Masterstudier i Jusstudier på New Zealand

Jusstudier

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Som folk over hele verden blir stadig mer knyttet til hverandre, effektene av lov og forskrift nå lenger enn noen gang. Derfor, de som ønsker å gå inn i denne juridiske feltet ofte dyrke en bakgrunn i internasjonale studier.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Mastergrad program i Jusstudier på New Zealand

Les mer

Master I Offentlig Politikk

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Heltidsstudier 3 semestre February 2019 New Zealand Wellington

Gi deg muligheten til å få en oversikt over de siste utviklingene og innsiktene i den offentlige sektoren. Du vil utvikle dine evner, utvide ditt perspektiv, utdype din forståelse, utfordre din tenkning og øke din brukbarhet. [+]

Spor din karriere i politikk

Politikere lager strategiske og operasjonelle politikker som gjør livet bedre lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Gi deg muligheten til å få en oversikt over de siste utviklingene og innsiktene i den offentlige sektoren. Du vil utvikle dine evner, utvide ditt perspektiv, utdype din forståelse, utfordre din tenkning og øke din brukbarhet.

Du vil studere på School of Government, Lærer å hjelpe beslutningstakere få de beste resultatene innen miljø, økonomisk og sosialt område. Finn ut om statens maskineri og få ferdighetene til å designe, evaluere og sette i gang strategiske og operasjonelle retningslinjer som forbedrer våre liv.

vel koblet ... [-]

Master Of Security And Crime Science

The University of Waikato
Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 fler

Vil du gjøre en reell forskjell for samfunnet? Med Master of Security and Crime Science vil du utvikle ferdighetene som kreves for å bli ledende innen sikkerhet, intelligens og kriminalitetsforebyggende områder i offentlig og privat sektor. [+]

Vil du gjøre en reell forskjell for samfunnet? Med Master of Security and Crime Science vil du utvikle ferdighetene som kreves for å bli ledende innen sikkerhet, intelligens og kriminalitetsforebyggende områder i offentlig og privat sektor.

Du vil kombinere ferdigheter fra ulike disipliner som statistikk, datavitenskap, geografiske informasjonssystemer, befolkningsstudier, psykologi og ledelse. Du vil utvikle analytiske og kreative metoder for å takle kriminalitet i virkeligheten og forbedre sikkerheten i et stadig skiftende samfunn.

Denne graden vil gi en Pathway til en karriere innen politikkutvikling, kriminalitet eller ulykkesoppdagelse og analyse i både offentlig og privat sektor. Ferdighetene du får fra graden, vil gjøre det mulig for deg å fremme og forbedre sikkerhet og samfunnssikkerhet.... [-]