Mastergrad i Jusstudier på New Zealand

Se Masterstudier i Jusstudier på New Zealand

Jusstudier

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Som folk over hele verden blir stadig mer knyttet til hverandre, effektene av lov og forskrift nå lenger enn noen gang. Derfor, de som ønsker å gå inn i denne juridiske feltet ofte dyrke en bakgrunn i internasjonale studier.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

Mastergrad program i Jusstudier på New Zealand

Les mer

Master i offentlig politikk

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Heltidsstudier 3 semestre February 2019 New Zealand Wellington

Gi deg muligheten til å få en oversikt over de siste utviklingene og innsiktene i den offentlige sektoren. Du vil utvikle dine evner, utvide ditt perspektiv, utdype din forståelse, utfordre din tenkning og øke din brukbarhet. [+]

Spor din karriere i politikk

Politikere lager strategiske og operasjonelle politikker som gjør livet bedre lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Gi deg muligheten til å få en oversikt over de siste utviklingene og innsiktene i den offentlige sektoren. Du vil utvikle dine evner, utvide ditt perspektiv, utdype din forståelse, utfordre din tenkning og øke din brukbarhet.

Du vil studere på School of Government, Lærer å hjelpe beslutningstakere få de beste resultatene innen miljø, økonomisk og sosialt område. Finn ut om statens maskineri og få ferdighetene til å designe, evaluere og sette i gang strategiske og operasjonelle retningslinjer som forbedrer våre liv.

vel koblet ... [-]

Master of Security and Crime Science

The University of Waikato
Campus Heltidsstudier 18 måneder March 2019 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 fler

Vil du gjøre en reell forskjell for samfunnet? Med Master of Security and Crime Science vil du utvikle ferdighetene som kreves for å bli ledende innen sikkerhet, intelligens og kriminalitetsforebyggende områder i offentlig og privat sektor. [+]

Vil du gjøre en reell forskjell for samfunnet? Med Master of Security and Crime Science vil du utvikle ferdighetene som kreves for å bli ledende innen sikkerhet, intelligens og kriminalitetsforebyggende områder i offentlig og privat sektor.

Du vil kombinere ferdigheter fra ulike disipliner som statistikk, datavitenskap, geografiske informasjonssystemer, befolkningsstudier, psykologi og ledelse. Du vil utvikle analytiske og kreative metoder for å takle kriminalitet i virkeligheten og forbedre sikkerheten i et stadig skiftende samfunn.

Denne graden vil gi en Pathway til en karriere innen politikkutvikling, kriminalitet eller ulykkesoppdagelse og analyse i både offentlig og privat sektor. Ferdighetene du får fra graden, vil gjøre det mulig for deg å fremme og forbedre sikkerhet og samfunnssikkerhet.... [-]