Mastergrad studie i Jusstudier i Sveits

Sjekk ut Master programmer i Jusstudier i Sveits

Jusstudier

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Lov og forskrift er sett av regler og retningslinjer som er opprettet av folk til å bli fulgt av andre mennesker. De underavdelinger av dette feltet omfatter alt fra internasjonale myndighetskontakt for å sikre god forretningspraksis.

Sveits (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansk:. Svizra Sveits har noen av de verdenskjente universites som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, University of Lausanne eller University of St. Gallen. Husk, it 's mye bedre å snakke det lokale språket, så hvis du kan ' t snakker enten fransk, tysk eller italiensk, bedre gå for et språkkurs først.

Master i Jusstudier i Sveits

Les mer

Fifa Master - Internasjonal Master I Ledelse, Jus Og Humaniora Idrett

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Sveits Neuchatel

Organisert av CIES - International Centre for Sport Studies, i samarbeid med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italia) og Universitetet i Neuchâtel (Sveits), FIFA Master in Management , jus og humaniora av Sport ble opprettet for å fremme ledelse utdanning innenfor sport verden. [+]

Arrangert av CIES - International Centre for Sport Studies, i samarbeid med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italia) og Universitetet i Neuchâtel (Sveits), FIFA Master i ledelse, jus og humaniora av Sport ble opprettet for å fremme ledelse utdanning innenfor sport verden. Det har utviklet seg til å bli en topp graduate program utviklet all-round ledere som kan takle den stadig mer komplekse verden av sport.

Et unikt program

FIFA Master tar sine kandidater på en unik reise gjennom tre forskjellige europeiske land for å studere idrett. Tre anerkjente universiteter i England, Italia og Sveits, som er blant Europas mest sport orienterte land, har kommet sammen for å gi et ettårig program som kombinerer førsteklasses akademisk undervisning og praktiske case-studier supplert med gjesteforelesere og feltbesøk. Kurset fokuserer på tre viktige og inter-relaterte aspekter av sporten humaniora, ledelse og jus.... [-]