MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrad studier i Kamerun 2019/2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En Master er et graduate-nivå faglig program som tar ca to år utover en bachelorgrad å motta. Masteroppgave tilbys i mange forskjellige spesialiteter, og avhengig av skolen, kan de også bli tilbudt på nettet eller i person. Tjene en Master kan føre til økte jobbmuligheter for akademikere.

 

 

Den vestafrikanske nasjonen Kamerun kan skilte med en raskt voksende system for høyere utdanning. Høyskoler og universiteter var få i antall inntil nylig, men mange nye skoler som tilbyr en rekke nye faglige programmer har sterkt diversifisert alternativene for studenter i dette landet.

Mastergrader i Kamerun

treff Filter

Masters i økonomi og regnskap

Catholic University of Central Africa
Campus 2 år Februar 2020 Kamerun Yaounde

Opplæringen har som mål å trene ledere og fagfolk innen regnskap og finans.

Master i ledelse og informasjonssystem

Catholic University of Central Africa
Campus 2 år Februar 2020 Kamerun Yaounde

Målet med denne Master er å trene ledere som fullt integrerer IKT-komponent i utviklingen av selskapets valg (strategier, markeder, organisasjoner, teknologier) og forbedre leverage representert disse nye teknologiene gjennom kryss-forståelse driften av virksomheten.

Master i journalistikk

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Paris Belgia Brussel Lille Algerie Alger Kamerun Douala Senegal Dakar Tunisia Tunis Marokko Casablanca + 13 fler

Kandidater kan kombinere to av disse formasjonene M1 og M2, for magasinet 5 "full" nivå. Ideelt sett er det ønskelig å først gjøre "M1 alle medier journalistikk", deretter følger en spesialisert M2.