MASTERSTUDIES.NO

Topp universiteter Master programmer i Kasakhstan 2019/2020

Kasakhstan ligger sentralt i Eurasia og er raskt å ta på en mer fremtredende rolle i regionen og i de senere år har erfaring rask vekst og utvikling. Et økende antall studenter som har oppdaget den utmerkede graduate programmer som Kasakhstan har å tilby som regjeringen har økt fokus på å forbedre akademikere og utdanning reform. Utenfor klasserommet, kan studenter av Master i Kasakhstan programmer oppleve rik historie, vakre landskap, moderne byer, interessant kultur og vennlige mennesker.

Det finnes en rekke alternativer for en Master i Kasakhstan, med ulike krav og lengder, som er spesifikke for hvert program og universitet. Noen av de mer populære Master i Kasakhstan programmer er i disipliner av virksomheten, økonomi, internasjonale relasjoner, helse og utdanning. Med en Master i Kasakhstan, vil elevene oppleve en top-notch utdanning tilrettelagt av ekspert fakultet.

Ta en titt gjennom Master i Kasakhstan alternativene nedenfor og du kan finne programmet som vil hjelpe deg nå dine mål!

treff Filter

Master i intelligente systemer

Kazakh British Technical University (KBTU)
Campus Heltid studier 4 semestre Åpen påmelding Kasakhstan Almaty

Intelligent Systems-programmet er orientert mot forberedelse av spesialister innen datavitenskap / maskinlæring. Et unikt program som gir avansert studie sammen med praktisk erfaring; en god mulighet til å realisere potensialet ditt og utvikle faglige ferdigheter ved å jobbe med virkelige prosjekter fra leverandører som EMC, Alem Research, etc.

Master i Applied Software Engineering (Informasjonssystemer)

Kazakh British Technical University (KBTU)
Campus Heltid studier 4 semestre Åpen påmelding Kasakhstan Almaty

Mastergrad i Applied Software Engineering (Information Systems) oppdrag øker konkurranseevnen til kasakhiske fagfolk for store produksjonsbedrifter og introduserer en ny type masterprogram, som fokuserer på erfaringsbasert læring på virkelige prosjekter fra ulike selskaper.