MASTERSTUDIES

Masterstudier i Wenzhou i Kina 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Tjene en avansert grad som en Master tilbyr muligheten til å øke din kompetanse og muligens forbedre dine jobbsjanser på samme tid. Masterprogrammer kan bli tilbudt online eller deltid, slik at studentene kan forfølge sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

 

Porselenet høyere utdanning for et par år har blitt kåret som en av de beste blant de asiatiske landene. Dette landet har over 150 både offentlig og privat eide universiteter distribusjon på alle provinsene i Kina. Jo høyere utdanning er forskningsbasert.

Masterstudier i Wenzhou i Kina

treff Filter

Masterprogrammet i kjemi (internasjonal)

Wenzhou University
Master
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

The Chemistry (International) program som tilbys av College of Chemistry and Materials mekanikk (CCME) er dedikert til å dyrke inter- nasjonale grense forskere og dyktige tekn ...

Les mer