MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Masterstudier i Kina 2019/2020

Kina er et attraktivt land for masterstudenter fra hele verden. Det er mange grunner til at utvekslingsstudenter velger Kina når de skal ta mastergraden sin, en av dem er at undervisningen holder høyt nivå etter internasjonal standard. Å studere og bo i Kina er også billigere enn i de fleste vestlige land og studenter med en mastergrad fra Kina får utmerkede karrieremuligheter i denne regionen. I tillegg får studentene muligheten til å utforske Kinas kultur og severdigheter og de har et godt utgangspunkt for reiser rundt om i Asia.

Kinas utdanningssystem følger et mønster som ikke er ulikt USAs, det vil si at studenten må ha fullført en bachelorgrad før han eller hun kan søke seg videre til masterstudier eller andre videre studier. For å få en mastergrad i Kina kreves det to til tre års grundige studier, fullførte skriftlige og muntlige eksamener, en avhandling og eventuelt et forskningsprosjekt, avhengig av hvilket studium du velger. Det akademiske året i Kina skiller seg noe fra det vestlige - vårsemesteret går fra februar til juli, og høstsemesteret fra september til januar. Noen av de universitetene med størst andel internasjonale studenter tilpasser studiestart det vestlige akademiske året, dette gjelder særlig universiteter som spesialiserer seg på masterprogrammer i ingeniørfag og business med undervisning på engelsk.

Fagene du kan velge å ta mastergrad i er mange og varierte i Kina, blant en mengde andre er det for eksempel klinisk medisin, kinesisk farmakologivitenskap, metallurgisk ingeniørfag, anvendt økonomi, sivilingeniør og atmosfæreforskning. Noen av mastergradene som tilbys i Kina er svært spesialiserte, som marxistisk teori, våpenteknologi og systemvitenskap.

Kostnadene for en mastergrad i Kina er ikke høye, noe som er en viktig grunn til at internasjonale studenter velger å studere ved et kinesisk universitet. Undervisningskostnaden for studier på masternivå ligger vanligvis mellom 15.000 og 50.000 yuan, grader i kunstfag er de rimeligste, mens grader innen teknologi, vitenskap og medisin er de dyreste. Slik kursen er nå tilsvarer 15.000 yuan omtrent 24.000 amerikanske dollar og 1900 euro.

For å søke på et masterprogram ved et kinesisk universitet vil du trenge kopier av vitnemål fra videregående skole eller tilsvarende utdanning; utskrift av kursbeskrivelser for de kursene du har tatt tidligere, GMAT eller GRE poengkort, om du søker på et MBA program; to anbefalingsbrev fra forelesere som har undervist deg ved et annet universitet, et personlig motivasjonsbrev eller CV; dokumentasjon på din betalingsevne; gyldig pass og tre kopier av et nylig tatt passbilde. Alle innreisende til Kina som planlegger å bli mer enn to dager må ha gyldig visum. Studentene må søke "X-visum" på den kinesiske ambassaden om de planlegger et opphold på mer enn seks måneder. Visumsøknaden gjøres ved personlig oppmøte på det kinesiske generalkonsulatets kontor i landet studenten har statsborgerskap. Kinesiske myndigheter aksepterer ikke søknader som kommer i post eller elektronisk. Utenlandske studenter er nødt til å kunne fremvise en attest for "fysisk undersøkelse av utenlandske statsborgere" før visumsøknaden kan behandles.

I tillegg til å få muligheten til å velge blant en mengde svært varierte masterprogrammer, vil studenter som vurderer å studere i Kina få sjansen til å nyte godt av Kinas nye storsatsing på utdanning. Deres MBA utdanning er i ferd med å bli en av de beste i verden. I tillegg har Kina inngått av avtale om gjensidig anerkjennelse av akademiske grader og kvalifikasjoner med land som Japan, USA, Frankrike, Storbritannia og over 60 andre land og regioner.

treff Filter

Master i logistikk ingeniørfag

Zhejiang Wanli University
Campus Heltid studier 2.5 - 2.5 år September 2020 Kina Ningbo

En av bare noen lignende programmer på topp universiteter i landet, er Master i logistikk Engineering (MLE) designet for å gjøre deg i stand til å komme inn på arbeidsmarkedet like komfortabel med logistikk strategi, styring av logistikk operasjoner og tekniske oppgaver som anlegget design og implementering av logistikk teknologi. Hensikt å holde programmet (Master i Logistikk Engineering) størrelse small og selektiv, vi rekruttere de beste studentene og tiltrekke seg noen av de mest ettertraktede karrieremuligheter i verden. Den MLE Programmet lar deg gå utover klasserommet ved å tilby løsninger på logistikk-relaterte programmer for store selskaper.

MRes lavkull elektrisk kraft og energiteknologi

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Heltid studier Deltid 18 måneder Kontakt skolen Kina Suzhou + 1 fler

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet gir avansert og systematisk utdanning og opplæring innen elektronikk og teknologi.

UK-Kina Master of Management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Kina Shenzhen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney + 2 fler

PHBS UK-Kina Master of Management er et toårig, heltid og grenseoverskridende program der studentene bruker det første året på vår britiske campus, og det andre året på vår Shenzhen Campus i Kina. Dette programmet er en flott mulighet for studenter til ikke bare å ha spesialistopplæring og tverrfaglig kurs, men også en opplevelse i flere land og en grundig tverrkulturell eksponering.

Master i europeisk og internasjonal forretningsforvaltning

Audencia Business School
Campus Heltid studier 12 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford Frankrike Nantes Spania Bilbao Kina Shenzhen + 6 fler

Forbered deg på å trives i dagens stadig skiftende globale forretningsmiljø. Bli med i eliten ettårig europeisk og internasjonal Business Management Master (EIBM) program for fullstendig trespråklig opplæring i internasjonal ledelse og entreprenørskap.

Master i økonomi

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Kina Xiamen

De internasjonale masterstudiene i økonomi og finans på WISE

MDes transkulturell design / China Studio

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Kina Shanghai India Pune + 3 fler

Gjennom MDs Transcultural Design / China Studio vil elevene lære å dechifisere den lokale oppførselen og forstå det kinesiske markedet for å tilby et sammenhengende prosjekt tilpasset brukere med en antropologisk tilnærming til design. Dette programmet er en skritt for en internasjonal designerarkitektur.

Dobbelgradsmester i globalisering og verdensøkonomi

Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne - Sorbonne School of Economics
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Paris Kina Shanghai + 2 fler

Dette programmet tar sikte på å gi en banebrytende utdanning i økonomi på masternivå. Den trener både kinesiske og ikke-kinesiske økonomer som vil bli sentrale eksperter i euro-kinesiske økonomiske relasjoner.

Global Executive Master i Operations and Supply Chain Management (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Deltid 12 måneder Kontakt skolen Italia Milan Spania Barcelona Kina Beijing + 4 fler

Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) er et tolv måneder langt program undervist på campus ved to europeiske skoler, MIP Politecnico di Milano i Milano (Italia), og EADA Business School i Barcelona (Spania), med en spesiell internasjonal uke i Beijing Jiaotong-universitetet i Kina. Kurset tar sikte på å instruere arbeidsledere om nøkkelelementene og teoriene om moderne operasjoner og ledelse av forsyningskjeden.

Master i elektronikk vitenskap og teknologi

Beijing Institute Of Technology
Campus Heltid studier September 2020 Kina Beijing

Elektronisk informasjon ved BIT (inkludert elektronisk informasjonsteknologi, elektronisk vitenskap og teknologi, kommunikasjonsteknikk og informasjonsteknologi) er et nasjonalt nøkkelprogram.

Master in Petroleum Engineering

China University of Petroleum
Campus Heltid studier Deltid 3 år September 2020 Kina Beijing + 1 fler

Mastergrad i design kurs for innovasjon med Beijing Institute of mote og teknologi (bift) beijing / china

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campus Heltid studier 2 år Oktober 2019 Italia Santa Maria Capua Vetere Kina Beijing + 2 fler

Kurset gir studentene mulighet til å oppnå en dobbel grad, dvs. en dobbel grad masterstudier i Fashion Design. Mer presist, kurset varer Biennale; Det gir et treningsprogram utviklet sammen på sitt universitet fremmed og en mobilitetsperiode i utlandet (1 ½ år); innebærer utgivelsen, på slutten av studieperioden, vil to oppgradere grader i Fashion Design (double degree), hvorav den ene være gyldig i Italia og de andre partnerne på universitetet i landet.

Master i arkitektur, design og innovasjon - MArch

Universidad Europea
Campus Heltid studier September 2020 Spania Valencia Madrid Kina Shanghai USA San Diego Irvine Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spania Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 fler

Du vil lære i et samspill og forhold mellom ulike kulturpunkter gjennom utstillinger, arrangementer, undervisningsprogrammer og faglige arbeider. De forskjellige stedene i Espai Alfaro (Valencia), tillater generering av forskjellige atmosfærer og situasjoner for å skape, utveksle og formidle design.

MA i psykologi, vekt på rådgivingspsykologi

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Nederland Leiden Kina Shanghai Sveits Genève Beijing Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 7 fler

Misjonen til MA i psykologi med vekt på rådgivende psykologi programmet er å gi deltakerne den kunnskap og ferdigheter som er nødvendig for å bli kompetent i rådgivende psykologi gjennom akademisk og erfaringslæring.

CEMS master i internasjonal ledelse (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Frankrike Paris Japan Tokyo Nederland Rotterdam Norge Bergen Polen Warszawa Portugal Lisboa Russland Saint Petersburg Spania Barcelona Sverige Stockholm Sveits St. Gallen Tyrkia Istanbul Hongkong Hong Kong Italia Milan Irland Dublin Australia Sydney Østerrike Wien Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brasil São Paulo Canada London Kina Beijing Tsjekkia Praha Danmark København Finland Helsinki Tyskland Köln Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Ungarn Budapest India Kolkata Agde + 52 fler

CEMS MIM er et praktisk, pre-opplevelse grad åpen for en utvalgt gruppe studenter på et masterprogrammet i en av 28 ledende institusjoner

Master i miljøvitenskap og engineering

University of Science and Technology Beijing
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Kina Beijing

Kurset tar sikte på å dyrke studentens evne til å mestre de essensielle teoriene i miljøer og oppnå en grundig forståelse av de nyeste funnene og utvikle trenden, slik at de kan oppnå innovasjonsevne.