MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Kjemi i Parma Italia

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Av naturvitenskapene er kjemi den grenen som i størst grad tar for seg de unike egenskapene til materie. Disse karakteristikkene blir ofte bestemt ved å studere enkelte intermolekylære krefter i selve materien. Disse interaksjonene kan skape ulike stoffer gjennom kjemiske reaksjoner.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

Topp Master i Kjemi i Parma i Italia

2 Resultater i Kjemi, Parma Filter

Master i kjemi

University of Parma
Master
<
Fulltid
<
2 år
Italiensk
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Mastergradsprogrammet i kjemi som tilbys av University of Parma gir omfattende utdanning og opplæring med fokus på de mest moderne aspektene ved kjemi. Kursene som tilbys spen ...

Les mer

Master i industriell kjemi

University of Parma
Master
<
Fulltid
<
2 år
Italiensk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Andenivågraden i industriell kjemi ved University of Parma består av teoretiske og praktiske emner der de mest avanserte aspektene av den kjemiske industrien blir taklet.

Les mer