close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Kjemi i Suzhou Kina

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.Kjemi har utviklet seg til å bli en praktisert vitenskap takket være metoder som ble innført av Sir Francis Bacon. Sammen med en gruppe forskere ved Oxf… Les mer

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Kjemi har utviklet seg til å bli en praktisert vitenskap takket være metoder som ble innført av Sir Francis Bacon. Sammen med en gruppe forskere ved Oxford restrukturerte han gamle tradisjoner i alkymi om til en mer disiplinert vitenskap.

Utdanningen departementet driver utdanning i Kina. Regjeringen gir ofte delvis finansiering for høyere utdanning i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regjeringen har også utviklet akademisk pensum som gjør at de studentene med yrkesfaglige ferdigheter til å holde liv i sine talenter.

Denne byen er en historisk og kulturelt knutepunkt i Kina. En stor del av kulturen har blitt påvirket av antall utdanningsinstitusjoner som ligger her. De forskjellige mennesker som kommer for å studere i skoler som University of Science and Technology i Suzhou har gjort byen mer levende og vakker.

Beste Mastergrad studie i Kjemi i Suzhou i Kina

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
西交利物浦大学
Suzhou , Kina

MRes Advanced Chemical Sciences-programmet gir deg den utdannelsen og opplæringen som er nødvendig for å forstå forskjellige aspekter av det kjemiske fagområdet.

MRes Advanced Chemical Sciences-programmet gir deg den utdannelsen og opplæringen som er nødvendig for å forstå forskjellige aspekter av det kjemiske fagområdet. -
Master
Fulltid
18 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre