MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Kjemi i Mexico

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Av naturvitenskapene er kjemi den grenen som i størst grad tar for seg de unike egenskapene til materie. Disse karakteristikkene blir ofte bestemt ved å studere enkelte intermolekylære krefter i selve materien. Disse interaksjonene kan skape ulike stoffer gjennom kjemiske reaksjoner.

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

Mastergrad program i Kjemi i Mexico

2 Resultater i Kjemi, Mexico Filter

Master of Science in Chemistry

Instituto Tecnológico de Tijuana
MSc
<
Fulltid
<
4 semestre
Spansk
Campus

Masterstudier med forskningsorientering er ment å initiere studenter i forskningsprosjekter, for innovativ anvendelse av vitenskapelig og teknologisk kunnskap, og vil være pla ...

Les mer

M.Sc. plantebioteknologi område eller toksikologi

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Master
<
Fulltid
<
2 år
Spansk
Campus

Master of Science-området Plant Biotechnology Toksikologi er utdannet program anerkjent for sin høye kvalitetsnivå tildelt av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate ...

Les mer