MASTERSTUDIES

Masterstudier i Kjemi i En Coruña Spania

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Definisjonen av ordet “kjemi” har utviklet seg ettersom emnet har blitt studert og praktisert. De fleste er enige om at uttrykket er derivert av ordet alkymi, som var en gammel praksis som kombinerte måte mystikk og medisin. Den som praktiserte alkymi ble kalt en alkymist.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Topp universiteter Mastergrad program i Kjemi i En Coruña i Spania

2 Resultater i Kjemi, En Coruña Filter

Master i komplekse materialer: termisk analyse og reologi

Universidade da Coruña
Master
<
Fulltid
Engelsk
Spansk
Campus

Studiestruktur Modul 2. UDC Introduksjon til komplekse materialer Viskelasticitet av materialer Termomekaniske egenskaper av materialer. Grunnleggende metoder

Les mer

Mastergrad i kjemi og industriell kjemi forskning

Universidade da Coruña
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

Dette Master har en forskningsorientering (fem spesialiteter) og profesjonalisere orientering, og dens varighet på ett år (60 studiepoeng). Målet er å gi studentene kunnskap t ...

Les mer