MASTERSTUDIES

Masterstudier i Kjemi i Tarragona Spania

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Kjemi blir ofte referert til som den sentrale vitenskapen fordi den virker å forene de andre naturvitenskapelige grenene, inkludert biologi, geologi og fysikk. Mange tror at kjemiens utspring kan bli sporet tilbake flere tusen år, helt til alkymien.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Topp universiteter Mastergrad studie i Kjemi i Tarragona i Spania

2 Resultater i Kjemi, Tarragona Filter

Master i nanovitenskap, materialer og prosesser: kjemisk teknologi ved grensen

Universitat Rovira i Virgili
Master
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
15 May 2021
Engelsk
Campus

Målet med dette programmet er å trene nye fagpersoner innen nanoteknologi, materialer og kjemiteknikk. Det er av spesiell interesse for kandidater innen noen av grenene til ek ...

Les mer

Master i rettsmedisinske genetikk, fysikk og kjemi

Universitat Rovira i Virgili
Master
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
15 May 2021
Catalan
Spansk
Campus

Mastergraden gir studentene sjansen til å spesialisere seg innen rettsmedisin.

Les mer