MASTERSTUDIES

Master programmer i Kjemi i Thailand

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Kjemi har utviklet seg til å bli en praktisert vitenskap takket være metoder som ble innført av Sir Francis Bacon. Sammen med en gruppe forskere ved Oxford restrukturerte han gamle tradisjoner i alkymi om til en mer disiplinert vitenskap.

Thailand (ประเทศไทย), offisielt Kongeriket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sørøst-Asia med land mot Andamanhavet og Gulf of Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten av mange besøkende 'ruter, og mens en moderne by, den har en rik kulturarv.

Master i Kjemi i Thailand

2 Resultater i Kjemi, Thailand Filter

Master i Chemical Biology

Chulabhorn Graduate Institute
Master
juni 2021
<
Fulltid
Campus

The Chemical Biology Program understreker grensesnittet mellom kjemi og biologi, samt dens potensielle applikasjoner for andre felt.Det omfatter studier av interaksjoner mello ...

Les mer

Master i Environmental Toxicology

Chulabhorn Graduate Institute
Master
juni 2021
<
Fulltid
Campus

Den raske utviklingen av mange land i regionen har ført til den utbredte bruken av kjemikalier i industri, jordbruk, folkehelse, samt i vårt daglige liv.Dette har resultert i ...

Les mer