MASTERSTUDIES

6 Mastergrad studier i Kjernefysikk 2020/2021

Etter å ha fullført en grunnskole, er det vanlig for studenter å forfølge en mastergrad. Denne typen utdannet utdanning trener vanligvis utdannet til bestemte karrierefelt.

Noen ambisiøse studenter kan lure på hva som er en mester i kjernefysikk. En mastergrad i kjernefysikk fokuserer vanligvis på forskning på feltet og får forståelse av teknologi og sikkerhet. Studier og forskningskurs kan inneholde temaer av sjeldne isotoper, sjeldne reaksjoner, nukleær fisjon og levetider av nukleare stoffer. Slike programmer bør føre til større forståelse av bredere temaer, slik som hvordan elementene i universet først ble dannet.

Etter å ha fullført en mastergrad i kjernefysikk har studentene vanligvis fått en rekke praktiske ferdigheter, inkludert evnen til å analysere data og trekke konklusjoner. I tillegg skal studentene kunne bruke verktøy og teknologi trygt for å bedre forstå kjerneprosesser og gjennomføre laboratorieforskning på feltet.

En mastergrad i kjernefysikk kan ta to år å fullføre, avhengig av om kurset er fullført eller deltid. Begge alternativene er vanligvis tilgjengelige for studenter som ønsker å velge sin egen tidsplan og kan påvirke den totale kostnaden for å oppnå graden.

Noen karrierer som kan oppstå fra en Master of Nuclear Physics inkluderer å jobbe som en kjernefysisk ingeniør, en kjernefysiker eller en medisinsk kjernefysiker. Kjerneingeniører utfører vanligvis forskning i laboratorier og kan jobbe på stedet ved kraftverk, i industri, i luftfartsindustrien eller med militæret. Kjernefysikere, derimot, gjør vanligvis mer teoretisk arbeid i laboratorier. Deres arbeid kan fokusere på felt som bruk av kjernekraft i kommunikasjon, helsevesen, elektronikk eller luftfart. Medisinske kjernefysikere spesialiserer seg på medisinske implikasjoner av kjernekraft for behandling og oppdagelse av sykdommer og plager.

Master 's programmer i kjernefysikk tilbys i forskjellige land over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

6 Resultater i Kjernefysikk Filter

Mastergradsstudium i kjernefysikk

Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Nuclear Physics (NucPhys) er en 2-årig Erasmus Mundus Master i Nuclear Physics (120 sp), og den tilbys av et konsortium av 7 partneruniversiteter i Spania, Frankrike og Italia ...

Les mer

Master i fysikk FYSISK AV ATOM, NUCLEUS, YTELSE, ASTROFYSISK OG ANVENDELSE

University of Bucharest
Master
<
Fulltid
<
2 år
Rumensk
Campus

Master i fysikk av ATOM, NUCLEUS, YTTERLIG, ASTROFYSISK OG APPLIKASJON

Les mer

MSc i fremskritt og applikasjoner i plasma fysikk

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Viktige kompetanseområder: plasmafysikk og diagnostikk; termonukleær fusjon; lav temperatur plasma; beregningsfysikk; termonukleære nøytronkilder.

Les mer

Master i kjernefysikk

Czech Technical University in Prague
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Fakultetet har oppdatert akkreditering av masterprogrammet. Det er et heltidsprogram som strekker seg i 2 år (4 semestre). Studentene forventes å delta på forelesninger, øvels ...

Les mer

Master i kjernekraft og termofysikk

BAUMAN Moscow State Technical University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Russisk
Campus

Programmet fokuserer på studier av de termofysiske egenskapene til stoffer, varmeoverføring i høye hastighetsstrømmer, varmeoverføring i nanostrukturer, anvendelser på nanotek ...

Les mer

Master i kjernekraft og partikkelfysikk

Jyväskylä University Faculty of Mathematics and Science
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Målet med mastergraden er å gi deg avansert faglig opplæring innen kjernefysikk og partikkelfysikk. Avhengig av dine interesser og ferdigheter kan du velge å fullføre masterst ...

Les mer