MASTERSTUDIES

Master programmer i Kommunikasjon i Porto Portugal

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Kurs i kommunikasjon forbedrer studentenes ferdigheter innen dette spesifikke området og forbereder dem til et bredt spekter av yrker. De egenskapene som anvendes gjennom denne prosessen kan bli brukt i mange ulike karrierefelter og gir dermed studentene en unik frihet når det kommer til yrkesvalg.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Porto er den nest mest folkerike byen i Portugal etter Lisboa med en befolkning på om lag 1,3 millioner personer. The University of Porto er topp universitet i Portugal som det fungerer studenter fra hele Europa og verden for øvrig. Det er mange andre tekniske høgskoler i Porto også.

Topp Mastergrad program i Kommunikasjon i Porto i Portugal

1 Resultater i Kommunikasjon, Porto Filter

Forretningsinformasjon

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Master
Portuguese (Portugal)
Campus

The Master of Business Information (MIE) er presentert som en innovativ trening i informasjonsvitenskap i Portugal, forming nyutdannede stand til å utføre pliktene til informa ...

Les mer