MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Kommunikasjon i Tyrkia

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Kommunikasjonskurs tillater studentene å finslipe flere egenskaper som er uvurderlige på den moderne arbeidsplassen. Dette studieemnet gjør det mulig for studentene å velge blant en mengde ulike karrieremuligheter etter fullført utdanning.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

Mastergrad program i Kommunikasjon i Tyrkia

2 Resultater i Kommunikasjon, Tyrkia Filter

MA kommunikasjon

Yasar University
MA
24 jan. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterprogrammet i kommunikasjon er designet for å ta hensyn til kommunikasjonsprosessene som er nødvendig av samfunnet, samt av dagens ledende institusjoner.

Les mer

Master i markedskommunikasjon og PR

Izmir University of Economics
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Marketing Communications og PR MA programmet er designet for å innlemme disipliner av markedsføring, kommunikasjon og samfunnskontakt sammen; med sikte på å oppgradere ekspert ...

Les mer