MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Kommunikasjon i Harrisonburg USA

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Kommunikasjonskurs hjelper studentene å utvikle et bredt spekter av verdifulle egenskaper som åpner opp for en mengde ulike karrieremuligheter i de kommende årene. Disse ferdighetene er ettertraktede innen flere bransjer, noen som gir studentene en enestående frihet når det gjelder valg av jobb.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

St. Harrisonburg er en vakker universitetsby ligger i rullende foten av Appalachene. Ikke bare er byen vakker den har en rik historie med sitt engasjement i de revolusjonære og borgerkriger.

Topp Mastergrad program i Kommunikasjon i Harrisonburg i USA

1 Resultater i Kommunikasjon, Harrisonburg Filter

Master i kommunikasjon og advokatvirksomhet

James Madison University
Master
aug. 2021
<
Fulltid
<
2 år
15 feb. 2021
Engelsk
Campus

James Madison University inviterer medlemmer av campus-samfunnet til "Be the Change." Vårt MA-program i kommunikasjon og advokatvirksomhet gir deg ferdighetene til å vite hvor ...

Les mer