29 Master Programmer i Kommunikasjonsledelse i Europa for 2024

Master Programmer i Kommunikasjonsledelse i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vårt masterprogram i markedsføring og kommunikasjon vil gi deg kunnskap og verktøy for å oppfylle nøkkelposisjoner innen markedsføring, PR, event management, bedriftskommunikasjon og markedsundersøkelser i en moderne forretningskontekst. Programmet er forankret i de mest innovative internasjonale forskningstilnærmingene for den digitale tidsalderen, noe som vil gi deg et konkurransefortrinn når du kommer inn på arbeidsmarkedet.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Denne mastergraden i kommunikasjonsledelse og ny teknologi i Madrid oppstår for å tilfredsstille den økende etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i disse utilstrekkelig utforskede områdene som tilbyr nye og attraktive profesjonelle muligheter.

    • Wrocław, Polen

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dette programmet får du ikke bare teoretisk kunnskap; du vil være praktisk i reklame, PR og merkevarebygging – de kule tingene som former et merkes personlighet. Pluss, vi søler bønner på hemmelighetene til den kreative industrien, noe som gir deg en liten oversikt over de forskjellige rollene og kompetansene i organisasjoner.

    • Stockholm, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Masterstudiet i kommunikasjonssystemer fokuserer på kablet og trådløst nettverksinfrastruktur, tjenester og applikasjoner, og utforsker hvordan veksten av internett skaper nye forretningsideer og satsinger. Studentene lærer de grunnleggende designprinsippene til forskjellige nettverk og nye innovasjoner som cloud computing, internet-of-things, taktilt internett og 5G. Nyutdannede utvikler sikre og bærekraftige systemer og tjenester for neste generasjon.

    • Tallinn, Estland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette studiet tilbyr ulike emner med fokus på ulike veier for kommunikasjonsledelse. Ved å studere Kommunikasjonsledelse vil du være i stand til å designe og administrere kommunikasjon og løse problemer på en innovativ måte, ved å bruke analytisk tenkning, vitenskapelig kunnskap og internasjonal beste praksis. Du kan også forske og finne anvendelser for resultatene av forskningen din innen ulike kommunikasjonsfelt. Internasjonale ansatte vil dele sine erfaringer og bringe deg nærmere ekte arbeidserfaring.

    • Zagreb, Kroatia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Design- og kommunikasjonsledelse er en kompleks prosess som krever tverrfaglig kunnskap og ulike ferdigheter som du fullt ut kan mestre, forstå og utvikle i dette studiet. Vi lever i en tid inspirert av teknologi som stiller oss overfor nye utfordringer og krever nye måter å håndtere stadig mer komplekse problemer på.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Det handler ikke bare om moteshow eller opptak, selvfølgelig: de store merkene har en ekte kulturell identitet, er en ny avantgarde eller en århundregammel arv. Det er en hovedstad bygget gjennom nøye merkevarebygging og kommunikasjonsstrategier, som kan gjøre formuen – eller ruinen – til selv de største motehusene.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Medie- og kommunikasjonsindustrien utvikler seg i et raskt tempo, drevet til endring av ny teknologi og store målskifter. Dette betyr at bedrifter, medieselskaper, mediebyråer og kommunikasjonsfirmaer trenger nye ferdigheter, friske sinn og innovative ideer, alt med en blanding av kreativitet og analytiske ferdigheter.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    11 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ledelse, designholdning, forretningsorientering og strategisk visjon er de karakteristiske trekk ved masterkurset i merkevareledelse og kommunikasjon. Å utvikle merkevareprosjekter hos IED handler ikke bare om å realisere prosjekter, det handler om å akseptere en utfordring, observere nåtiden, forutsi trender og samhandle med de mest interessante internasjonale selskapene.

    • Groningen, Nederland

    Fulltid

    3 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Leuven, Belgia
    • Brussels, Belgia

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dette engelsklærte masterprogrammet lærer du hvordan du utvikler og implementerer flerspråklig kommunikasjon fra et globalt og flerkulturelt perspektiv i bedrifter og organisasjoner. Fokuset er på kommunikasjon i tverrkulturelle omgivelser: du vil oppdage hvordan kommunikasjon foregår mellom kulturer og i organisasjoner som huser flere kulturer. Du vil også bli ekspert på et bredt spekter av kommunikative sjangre på engelsk, som debattering, forhandlinger og håndtering av presserelasjoner.

    • Madrid, Spania
    • Alcorcón, Spania
    • + 3 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk, Engelsk

    Mastergraden i ledelse, organisering og produksjon av bedrifts- og institusjonsarrangementer fokuserer på å lære studentene spesifikke kompetanser som gir dem verktøy for effektivt å administrere institusjonelle relasjoner, fremheve sentrale aspekter ved protokollen og den intrikate organiseringen av institusjonelle begivenheter.

    • Stirling, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Få en grundig forståelse av rollen til PR og strategisk kommunikasjon i moderne samfunn mens du utvikler viktige kritiske, analytiske, ledelses- og kommunikasjonsferdigheter.

    • Valencia, Spania

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Spansk

    Kommunikasjonsverdenen krever for tiden en spesialisert formalisering av fagfolk. Den nye offentligheten krever bedre informasjon, tilgjengelig, men strengere fra et vitenskapelig synspunkt, og media leter etter kommunikatører med kunnskap på dette feltet som er i stand til å overføre den effektivt.

    • Barcelona, Spania

    På universitetsområdet

    Spansk