Mastergrad program i Kosmetikk

Beste 3 Mastergrader i Kosmetikk 2018

Kosmetikk

En mastergrad er en høyere grad i et bestemt område i praksis som resulterer i en høy grad av ferdighet eller kunnskap. Å ha en mastergrad gir deg en profesjonell kant, noe som gir deg en ettertraktet kompetanse på feltet ditt, inkludert ledelse og forskning ferdigheter som vanligvis følger dette utdanningsnivået.

Hva er en Master i kosmetikk? Kosmetikk er et felt som hjelper folk å forbedre sitt utseende; Dette kan oppnås ved teknikker som brukes på kroppen eller hud. Kosmetologer lære om skjønnhetsbehandlinger, kosmetikk og hår og neglepleie. Master kosmetologer har tilleggsutdanning og erfaring enn vanlige kosmetologer, inkludert kunnskap hentet fra kurs i anatomi, fysiologi og business management. Hoved kosmetolog treningsprogram forbereder vanligvis studenter til å ta en stat lisensiering eksamen.På masternivå, vil elevene vanligvis har noe arbeidserfaring i feltet, og må fortsette utdanningen lære om nye produkter og teknikker innenfor kosmetikk.

Job vekst for kosmetologer ventes å stige, og etter å ha avansert utdanning i dette feltet kan sette deg på toppen av listen for de beste plasseringene i hotell og spa. Muligheter vil være bredere for de som har ekstra ferdigheter i bakteriologi og virksomheten og som kan tilby et bredt spekter av tjenester.

Den ekstra kurs og lisensiering for en masterutdanning krever vanligvis fem semestre av klasser og et år med arbeidserfaring. Skoler har forskjellige priser og avgifter, så sørg for å gjøre noen undersøkelser før du sender ut søknader til de institusjonene du liker best.

Nyutdannede bli dyktigere i kjemisk krølling, retting, haircutting, hårfarge, hår behandlinger, voksing, sminke, ansiktsbehandlinger og manikyr.Barberere og kosmetologer kan være selvstendig næringsdrivende, leie plass på en salong, eller arbeide i utseende bevisste bransjer som modell og skuespiller yrket. Theatrical makeup artister og hudpleiere er også ledige stillinger til grad-holdere.

Hvis kosmetikk høres ut som en spennende karriere for deg, bør du vurdere hvilke praksis du er mest interessert i. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Master I Skjønnhetsindustrien Styring (Milan) - Italiensk Banen

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2018 Italia Milan

En mester er preget av sin praktiske og operative tilnærming av undervisning og ved tilstedeværelsen av prestisjetunge attester fra ledere og vellykkede entreprenører samt turer og utendørs økter på store industri merkevarer. Blant temaene, vil et spesielt fokus være dedikert til nye kanaler for detaljhandel, e-handel, til digitale og nye verktøy for sosiale medier markedsføring. [+]

Et nyskapende program forsøkte å tilegne seg tekniske og ledelsesmessige ferdigheter til å passe i en sektor, som av skjønnhet og velvære, vokser og vokser behovet for spesifikke ferdigheter.

Lærdommen fra Master, helt i italiensk språk, Er preget av praktiske og operative cut forelesninger og tilstedeværelsen av prestisjetunge vitnemål fra ledere og vellykkede entreprenører samt turer og utendørs økter på store industri merkevarer.

Blant temaene, vil et spesielt fokus være dedikert til nye kanaler for detaljhandel, e-handel, til digitale og nye verktøy for sosiale medier markedsføring. Rikelig plass vil også være dedikert til kundeopplevelsen og til ny forbrukernes kjøpsprosesser 3,0, og for internasjonalisering av næringen strategier.... [-]


Master I Kosmetikk Og Parfyme Markedsføring

Fashion Institute of Technology
Campus Heltidsstudier September 2018 USA New York

The Master i Profesjonsstudiet, Kosmetikk og Fragrance markedsføring og ledelse, er det eneste programmet i sitt slag. En tankesmie av innovative lederskap, gir avanserte programmet [+]

Master i kosmetikk og Fragrance Marketing

The Master i Profesjonsstudiet, Kosmetikk og Fragrance markedsføring og ledelse, er det eneste programmet i sitt slag. En tankesmie av innovative lederskap, gir programmet avansert opplæring for nye ledere, fremme både kreative og analytiske virksomhet ferdigheter. Studentene får et globalt perspektiv gjennom feltstudier i flere oversjøiske markeder. Gjennom faglige og erfaringslæring og en Executive Mentor program, forenkler læreplanen utvikling av empatiske ledere med sikte på sauehold merker som er globale samfunnsborgere med produkter som gleder og inspirerer forbrukeren. Denne to-årig program bare nådd en viktig milepæl: sitt 10-årsjubileum. Med 200 vellykkede akademikere, er programmet utviklet for personer som arbeider i kosmetikk, parfyme og skjønnhetsrelaterte områder som har blitt anbefalt av sine arbeidsgivere på grunn av sin sterke lederpotensial. Hjørnestein prosjektet (endelig avhandling) reflekterer partnerskap mellom næringsliv og klasserommet. Å jobbe i team, avgangsstudentene utvikle en innovativ, grundig, tverrfaglig tilnærming til et strategisk tema bestemt av fakultetet. De presenterer sine resultater til et panel av fakultetet og bransjeeksperter på en industri-sponset arrangementet. I tillegg skal studentene presentere sin forskning for å bransjeorganisasjoner som The Fragrance Foundation, detaljister som i selskaper som L'Oreal og Johnson & Johnson Macys, og ledere.... [-]


Skjønnhet Konsulent

Uptodate Fashion Academy
Campus Heltidsstudier 6 måneder April 2018 Italia Milan

Kurset vil gi en bred oversikt over landskap med hensyn til mote, kosmetikk og hele feltet av velvære (termiske bad, skjønnhetssalong, treningssenter, etc.). [+]

Beauty Consulting

&nbsp

Klassene vil bli undervist både italiensk og engelsk

&nbsp

Kurset vil gi en bred oversikt over landskap med hensyn til mote, kosmetikk og hele feltet av velvære (termiske bad, skjønnhetssalong, treningssenter, etc.).

Den synergier på plass mellom verden av skjønnhet og av mote er nå en realitet.

Skjønnhet og velvære markedet erfaringer kontinuerlig vekst og alltid på utkikk etter mer og mer spesialiserte figurer.

&nbsp

&nbsp

Kurs Program

o Fashion Make-Up Specialist - Fashion Fundamental Make-up - Advance Fashion Make-up - Fashion Make-up Trend Portfolio

... [-]