Mastergrad studie i Kosmetikk

Topp universiteter Master programmer i Kosmetikk 2017/2018

Kosmetikk

En mastergrad er en høyere grad i et bestemt område i praksis som resulterer i en høy grad av ferdighet eller kunnskap. Å ha en mastergrad gir deg en profesjonell kant, noe som gir deg en ettertraktet kompetanse på feltet ditt, inkludert ledelse og forskning ferdigheter som vanligvis følger dette utdanningsnivået.

Hva er en Master i kosmetikk? Kosmetikk er et felt som hjelper folk å forbedre sitt utseende; Dette kan oppnås ved teknikker som brukes på kroppen eller hud. Kosmetologer lære om skjønnhetsbehandlinger, kosmetikk og hår og neglepleie. Master kosmetologer har tilleggsutdanning og erfaring enn vanlige kosmetologer, inkludert kunnskap hentet fra kurs i anatomi, fysiologi og business management. Hoved kosmetolog treningsprogram forbereder vanligvis studenter til å ta en stat lisensiering eksamen.På masternivå, vil elevene vanligvis har noe arbeidserfaring i feltet, og må fortsette utdanningen lære om nye produkter og teknikker innenfor kosmetikk.

Job vekst for kosmetologer ventes å stige, og etter å ha avansert utdanning i dette feltet kan sette deg på toppen av listen for de beste plasseringene i hotell og spa. Muligheter vil være bredere for de som har ekstra ferdigheter i bakteriologi og virksomheten og som kan tilby et bredt spekter av tjenester.

Den ekstra kurs og lisensiering for en masterutdanning krever vanligvis fem semestre av klasser og et år med arbeidserfaring. Skoler har forskjellige priser og avgifter, så sørg for å gjøre noen undersøkelser før du sender ut søknader til de institusjonene du liker best.

Nyutdannede bli dyktigere i kjemisk krølling, retting, haircutting, hårfarge, hår behandlinger, voksing, sminke, ansiktsbehandlinger og manikyr.Barberere og kosmetologer kan være selvstendig næringsdrivende, leie plass på en salong, eller arbeide i utseende bevisste bransjer som modell og skuespiller yrket. Theatrical makeup artister og hudpleiere er også ledige stillinger til grad-holdere.

Hvis kosmetikk høres ut som en spennende karriere for deg, bør du vurdere hvilke praksis du er mest interessert i. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Master I Skjønnhetsindustrien Styring (Milan) - Italiensk Banen

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Heltidsstudier 11 måneder October 2017 Italia Milan

En mester er preget av sin praktiske og operative tilnærming av undervisning og ved tilstedeværelsen av prestisjetunge attester fra ledere og vellykkede entreprenører samt turer og utendørs økter på store industri merkevarer. Blant temaene, vil et spesielt fokus være dedikert til nye kanaler for detaljhandel, e-handel, til digitale og nye verktøy for sosiale medier markedsføring. [+]

Masterstudier i Kosmetikk. Et nyskapende program forsøkte å tilegne seg tekniske og ledelsesmessige ferdigheter til å passe i en sektor, som av skjønnhet og velvære, vokser og vokser behovet for spesifikke ferdigheter. Lærdommen fra Master, helt i italiensk språk, Er preget av praktiske og operative cut forelesninger og tilstedeværelsen av prestisjetunge vitnemål fra ledere og vellykkede entreprenører samt turer og utendørs økter på store industri merkevarer. Blant temaene, vil et spesielt fokus være dedikert til nye kanaler for detaljhandel, e-handel, til digitale og nye verktøy for sosiale medier markedsføring. Rikelig plass vil også være dedikert til kundeopplevelsen og til ny forbrukernes kjøpsprosesser 3,0, og for internasjonalisering av næringen strategier. STRUKTUR Første Master i Beauty Industry Management, heltid, antall lukket og obligatorisk frammøte, en total varighet på 11 måneder med trening: - 5 måneder med klasseromsundervisning - 6 måneder internship i støtte av klasseromsundervisning, det fjernundervisningssesjoner er planlagt med bruk av e-læringsplattform for Business School av Sole 24 Ore, en dedikert web miljø der, i ekstern modus, kan du vise dokumenter, brosjyrer, multimedia kurs og samhandle med kolleger og også lærere i samarbeidslæring. PROGRAM Modul 1 - Grunnleggende ledelse: elementer av økonomi og virksomhetsstyring Andre Module - Feltet for skjønnhet, velvære og livsstil. økonomisk størrelse og markedsstruktur Tredje modul - kundeopplevelser og nye forbrukerinnkjøpsprosesser 4. Module - Markedsføring, prising og merkevareledelse 5. Module - Kommersielle politikk, administrasjon av detaljhandel og e-handel Sjette modul - Kommunikasjon og markedsføring av produktet mellom tradisjonelle og digitale verktøy 7. Module - CSR, innovasjon og forretningsutvikling... [-]