MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Kosmologi i Italia

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

En grad i MSc in Space Sciences vil lære elevene sentrale begreper innen satellittkommunikasjon, plass miljø, romfartøyer og plass prosjektledelse. Det omfatter studier av Space and Climate fysikk for å kunne opptre i ulike områder innenfor romindustri.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Mastergrad program i Kosmologi i Italia

2 Resultater i Kosmologi, Italia Filter

Master of Science i astrofysikk og kosmologi

University of Padova
MSc
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Mastergraden tar sikte på å gi studentene et omfattende, oppdatert syn på hovedområdene innen moderne astrofysikk, inkludert astronomiske detektorer og teknikker, sorte hull o ...

Les mer

Mastergrad i romfart og astronautisk ingeniørfag

Sapienza University of Rome
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Space and Astronautical Engineering Masters Program (LM 20) gir studentene spesifikke ferdigheter relatert til planlegging av romoppdrag og analyse og design av bæreraketter, ...

Les mer