Mastergrad program i Kvantitativ finans i USA

Sammenlign Masterstudier i Kvantitativ finans i USA

Kvantitativ finans

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

En Master i Quantitative Finance vil gi studentene muligheten til å bruke matematiske metoder for å løse problemene i finansiell økonomi. Disse matematiske metoder varierer fra sannsynlighetsteori til numerisk analyse. Søknader er mulig i flere sektorer som risikostyring og forsikring, eller andre som profittmaksimering.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Master i Kvantitativ finans i USA

Les mer

Master i kvantitativ finans

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Newmarket

Finansielle ledere og fagpersoner spiller en stadig viktigere rolle i fusjoner, konsolideringer, global ekspansjon og finansiering, der deres omfattende spesialisert kunnskap bidrar til å redusere risiko og maksimere profitt. [+]

Finansielle ledere og fagpersoner spiller en stadig viktigere rolle i fusjoner, konsolideringer, global ekspansjon og finansiering, der deres omfattende spesialisert kunnskap bidrar til å redusere risiko og maksimere profitt. Rollen av disse profesjonelle er også i endring som følge av teknologiske fremskritt; finans fagfolk nå utføre mer analyse og server direkte med toppledelsen i planleggingen for profittmaksimering. Den Rutgers Master of Quantitative Finance-programmet er et unikt og spennende studium utviklet for å forberede deg for arbeid i dette tverrfaglige, teknologisk avansert, spesialisert felt.

[-]