MASTERSTUDIES

Master programmer i Landskapsarkitektur Asia 2020/2021

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Master i landskapsarkitektur er et graduate program som søker å forme og styrke studentens i beredskap for å ivareta miljøet gjennom assimilere kunst, vitenskap og humaniora å oppnå fremragende design og strategier for arkitektur i landskap.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Mastergrad i Landskapsarkitektur Asia

2 Resultater i Landskapsarkitektur, Asia Filter

Master of Landscape Architecture / Design

CEPT University
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Landskapsprogrammer ved CEPT University er designet for å gi en omfattende og grundig forståelse av yrket. Det gir profesjonell utdanning for å utvikle landskap i tett bygde m ...

Les mer

Master of Science i bygde miljø (ved forskning)

عن جامعة البنية التحتية في كوالا لابور
MSc
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
Campus

The Master of Science (M.Sc.) i bygde miljø Programmet er utviklet for å gi studentene en formell kvalifisering i bygde miljø på masternivå. Gjennom programmet vil fagfolk og ...

Les mer