Filter
Mastergrader
Chile Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Sjekk ut Fjernundervisning Mastergrader i Landskapsarkitektur i Chile 2019

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Personer som studerer landskapsarkitektur lære å designe, planlegge og vedlikeholde offentlige og private landområder og grøntarealer. Landskapsarkitekter bidra til å koordinere utviklingen av områder som parker, kirkegårder, offentlige hager, og akademiske studiesteder, og de også bidra til å bevare våtmark, skog, bekker og elver.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Chile, offisielt Republikken Chile, er et søramerikansk land som opptar en lang, smal stripe land mellom Andesfjellene i øst og Stillehavet i vest.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Landskapsarkitektur i Chile

Les mer Minimér

1 Resultater i Landskapsarkitektur, Chile, Fjernundervisning

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC MBA-kandidat vil kunne utvikle ledelse i komplekse nasjonale og internasjonale organisasjoner. Det forventes at de ved slutten av opplæringsprosessen v ... [+]

Universidad UNIACC MBA-kandidat vil kunne utvikle ledelse i komplekse nasjonale og internasjonale organisasjoner. Det forventes at de ved slutten av opplæringsprosessen vil oppnå dette lederskapet ved hjelp av ulike verktøy og strategiske ferdigheter, basert på solid formasjon i ulike områder av toppledelsen.

Samtidig vil den legge til rette for organisasjonens ledelsesmessige ferdigheter og evner, rettet mot problemløsing, forhandling, kommunikasjon, samarbeid og ledelse, med en strategisk visjon som gjør at de kan møte utfordringene i et globalt, skiftende miljø og svært konkurransedyktige.

OpptakskravChilenske og utenlandske søkere inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.Beskrivelse av Mode... [-]
Chile Santiago
May 2019
Heltid studier
18 måneder
Nettstudie
Les mer på norsk