57 Master Programmer i Landskapsarkitektur 2024

Master Programmer i Landskapsarkitektur 2024Filter
    • Milan, Italia

    Fulltid

    2 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk, Italiensk

    Utdannelsesveien til M.Sc. Programmet "Arkitektur - bygget miljø - interiør" gir avansert opplæring innen arkitektonisk design med sikte på å oppgradere utøvere som er i stand til å endre og transformere det bygde miljøet i dets fysiske, arkitektoniske og landskapselementer, noe som gir arkitektonisk motstandskraft og overkommelighet.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Den offisielle mastergraden i landskapsarbeid eller hagedesign kobler tradisjonell hagedesign med svært aktuelle temaer – miljøproblemer, klimaendringer, bærekraft, biologisk mangfold, miljøutdanning, energisparing og nye sosiale trender som økologisk bevissthet. Gjennom ulike fag, besøk, foredrag og øvelser som er anbefalt av lærere gjennom opplæringssyklusen, vil studenten være i stand til å utvikle enhver hageskala, privat eller urban, og vil være egnet til å jobbe i ulike sektorer av markedet.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    4 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Senter: Institutt Univ. av anvendt mikroelektronikk. Grad: Mastergrad i telekommunikasjonsteknologi. Type: Master. Bransje: Ingeniørfag og arkitektur

    • Jelgava, Latvia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    En sjanse til å indusere endringer i landskap gjennom planlegging, design og forvaltning. Hvis du allerede har en bachelorgrad, er klar for neste nivå, og vil at din kreative side skal fungere til din fordel, er landskapsarkitektur svaret.

    • Prague, Tsjekkia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Landskapsplanleggingsprogrammet har som mål å forberede kandidatene tilstrekkelig til å være konkurransedyktige på det internasjonale arbeidsmarkedet. Studieretningen er derfor sterkt orientert mot tilegnelse av praktiske ferdigheter, der de profesjonelle ansatte ved fakultetet, inkludert utenlandske vitenskapelige forskere, vil dele sin nåværende kunnskap innen landskapsplanlegging, landskapsøkologi og landskapsarkitektur med deg.

    • Stockholm, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Landskapsmønstre og arealbruksendring er viktige komponenter for å forstå økologiske prosesser som påvirker biologisk mangfold og økosystemfunksjoner og -tjenester. Ettersom de fleste politiske og økonomiske drivere kommer til uttrykk gjennom menneskelige aktiviteter, har det nylig blitt anerkjent å ha et landskapsfokus som viktig for å møte mange av våre nåværende miljømål. Utdanningsprogrammet vårt bygger på forskningsstyrkene våre innen anvendt historisk økologi, landskapsanalyse og ressursforvaltning, og kobler fellesskapsøkologi med restaurering og forvaltning av både terrestriske og marine miljøer.

    • Tartu, Estland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Landskapsarkitektur er en disiplin som fokuserer på intervensjon i landskapet gjennom aktivitetene med planlegging, design og ledelse. Det fokuserer også på vitenskapen som ligger til grunn for disse aktivitetene og gjennomføringen av forslag. Det er forent rundt begrepet landskap, som er definert på forskjellige måter, men generelt forstås å bety uterom, miljøer og steder og forhold mellom mennesker og disse rom, miljøer og steder, både når det gjelder aktiviteter og oppfatninger. Landskapsarkitektur er opptatt av landskap av alle typer, både urbane og landlige, og i det hele tatt skalaer fra det minste åpne området til regionen.

    • Fargo, USA

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    NDSU tilbyr et 5-årig LAAB-akkreditert, førsteprofesjonelt Master of Landscape Architecture-gradsprogram som hovedsakelig ligger i to vakkert restaurerte historiske industribygninger i sentrum av Fargo, som har dukket opp som et spennende, studentorientert urbant distrikt. De fleste studentene som går inn på doktorgradsprogrammet i landskapsarkitektur kommer direkte fra NDSUs preprofesjonelle Bachelor of Science in Environmental Design-programmet. Læreplanen inkluderer ekskursjoner til byer over hele landet og støttes av et profesjonelt bemannet treverksted, digitale medialaboratorier, laserskjærere og 3D-utskrift for modellbygging. Både tradisjonelle og digitale medier vektlegges. Et valgfritt semester i utlandet, pluss utenlandske studieturer om sommeren tilbys.

    • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I det urbaniserte landskapet vi bor i, er alle deler designet eller i det minste påvirket av mennesker. Ta en vid utsikt eller se i detalj, og du vil se en kompleks levende organisme som er lerretet for landskapsarkitektur. I dette kurset vil du utforske teknikker som vil hjelpe deg med å bli en kreativ og reflekterende designer, grunnlagt for å starte en givende karriere som chartret landskapsarkitekt.

    • Bologna, Italia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Den internasjonale mastergraden i arkitektur og kreativ praksis for byen og landskapet tar sikte på å introdusere en innovativ profesjonell arkitektprofil som er i stand til å takle de mest utfordrende temaene i europeiske byer.

    • Arlington, USA

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master in Landscape Architecture -programmet utvikler design- og planleggingsløsninger for miljøbestandighet, stedlig plassering og livskvalitet. Gjennom tverrfaglig undervisning, forskning og samfunnsengasjement vil programmet fremme ledende design og planlegging ved å utnytte vårt unike sted i et overførbart urbane laboratoriemiljø (DFW).

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    SCI-Arc M.Arch 1 er et treårig, syv-årig, profesjonelt Master of Architecture-program. Kjernen i programmet innebærer arkitektonisk eksperimentering og læring gjennom å lage.

    • Rome, Italia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Italiensk

    Graden søker å fullføre en spesialisert formasjon, integrere teoretisk-kritisk kunnskap og operative og profesjonelle ferdigheter innen landskapsdesign til en rekke skalaer, og gir ferdighetene til å samarbeide med andre fagpersoner innen arkitektur, ingeniørfag og natur Vitenskap.

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Landscape Architecture gir studentene mulighet til å samarbeide sammen med berømte utøvere fra prisbelønte internasjonale designstudier og ledende eksperter innen urban design. Studenter engasjerer seg i en rekke prosjekter som er basert på de store spørsmålene som står overfor globale samtidige byer og landskaper: urbane tetthet, klimaendringer, redusert ressursforsyning (land, mat og vann) og tap av biologisk mangfold gjennom økologisk fragmentering og ødeleggelse av habitat . Ved å bruke de mest relevante og oppdaterte metodene og teknologiene, deltar studentene i praksisbaserte studioer for å utvikle sine komplekse problemløsende ferdigheter for å kunne takle den kritiske rollen som landskapet i fremtidens byer.

    • Uppsala, Sverige

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk