$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Ledelse i Saint-Nazaire Frankrike

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir. Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendig… Les mer

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle for ulike bedrifter ved å fokusere på temaer som markedsføring, business eller økonomi.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Université de Nantes
Saint-Nazaire, Frankrike +1 Mer

Dette programmet gir studentene et solid teoretisk fundament i ledelse vitenskap og innovasjon ledelse for å utvikle en forståelse av innovasjon og entreprenørdynamikk.

Dette programmet gir studentene et solid teoretisk fundament i ledelse vitenskap og innovasjon ledelse for å utvikle en forståelse av innovasjon og entreprenørdynamikk. -
Master
Fulltid
Engelsk
Campus