$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Ledelse i Rimini Italia

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling. I et management program, kan studentene lære viktige virksomheten ferdigheter, som kommunikasjon, selvrefleksjon, planlegging og teambygg… Les mer

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

I et management program, kan studentene lære viktige virksomheten ferdigheter, som kommunikasjon, selvrefleksjon, planlegging og teambygging. Mange programmer også fokus på etikk og kulturelle forskjeller på arbeidsplassen. Disse temaene ofte hjelpe studentene forberede for en entry-level posisjon i ledelse etter sine studier.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

En av de vakreste byene i Italia - Rimini er berømt for sine italienske tradisjoner sammen med en rik kultur. Dette gjør det til et perfekt sted å gjøre en god karriere og få høy kvalitet på opplæringen. Det har særegne pedagogiske institusjoner som Universitetet i Bologna.

Minimér
Les mer om å studere i Italia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Bologna
Rimini, Italia

Det andre syklusgradsstudiet i motestudier - FAST - er et innovativt program utviklet av University of Bologna og totalt levert på engelsk.

Det andre syklusgradsstudiet i motestudier - FAST - er et innovativt program utviklet av University of Bologna og totalt levert på engelsk. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus