$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Ledelse i Bridgewater Township USA

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad. Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle fo… Les mer

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle for ulike bedrifter ved å fokusere på temaer som markedsføring, business eller økonomi.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
King's International University of Science and Technology
Bridgewater Township, USA

Dette MBA-programmet er designet for å forbedre ledelses-, veilednings- og lederegenskapene som deltakerne trenger for å administrere organisasjoner.

Dette MBA-programmet er designet for å forbedre ledelses-, veilednings- og lederegenskapene som deltakerne trenger for å administrere organisasjoner. -
Master
Engelsk
Campus
 
King's International University of Science and Technology
Bridgewater Township, USA

Dette programmet er designet for deltakere som har en ingeniørkompetanse for å undersøke områdene ingeniørledelse.

Dette programmet er designet for deltakere som har en ingeniørkompetanse for å undersøke områdene ingeniørledelse. -
Master
Engelsk
Campus