Filter
Mastergrader
Bulgaria Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign Master programmer i Lederskap i Bulgaria

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Lederskap er et stort omfang, og man bør ha en klar definisjon av hva slags lederegenskaper man ønsker å tilegne seg og de områdene som trenger disse spesifikke sett av lederegenskaper. Dette er de grunnleggende elementer å vurdere når søke om en mastergrad på Leadership.

Bulgaria, offisielt Republikken Bulgaria, er et land som ligger i Sørøst-Europa. Det grenser til Romania i nord, Serbia og Makedonia i vest, Hellas og Tyrkia i sør og Svartehavet i øst.

Mastergrad i Lederskap i Bulgaria

Les mer Minimér

2 Resultater i Lederskap, Bulgaria

European Polytechnical University

Den Ledelse og organisasjonsutvikling Programmet er ment å utvikle lederne for moderne dynamisk og konkurransedyktig organisasjon miljø. ... [+]

Master of Leadership og organisasjonsutvikling

OPPTAK: på dokumenter;

KRAV: søkere med ervervet Bachelor grad i psykologi eller tilsvarende humanitære programmer; fullført videregående opplæring, anerkjent i EU; gjennomsnittlig rangering på vitnemålet - Bra; dokument for engelskkunnskaper.

VARIGHET: 1,5 akademiske år (3 semestre).

DIPLOM: Master i ledelse og organisasjonsutvikling

Den Ledelse og organisasjonsutvikling Programmet er ment å utvikle lederne for moderne dynamisk og konkurransedyktig organisasjon miljø.

Dette grad forbereder for en fremragende karriere som manager, konsulent, trener og executive coach. The Leadership and Organization Development programmet dekker tre overlappende teoretiske baser: anvendt atferdsvitenskap, modeller av ledelse og organisasjonsutvikling og organisasjonssystemteori.... [-]

Bulgaria Pernik
October 2019
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
VUZF University

Master i økonomi (ledelse og ledelse) er åpen for opplæring av spesialister som kombinerer kunnskap innen økonomi med ledelse og ledelse ferdigheter for å lykkes i å driv ... [+]

Master i økonomi (ledelse og ledelse) er åpen for opplæring av spesialister som kombinerer kunnskap innen økonomi med ledelse og ledelse ferdigheter for å lykkes i å drive ledende stillinger i ulike organisasjoner.

Denne spesialiteten vil studere smal spesialiserte disipliner som vil gi de nyutdannede med kombinasjonstanking og vilje til å ta ledelsesmessige beslutninger.

Blant de innovative disipliner er "Business Skills for Successful Leadership", "Business Processes Management", "Risikodiagnostikk av selskapet", "Elektroniske Betalinger".

Karriere

Ferdighetene som kandidatene til dette programmet erverver er for vellykket ledelse og ledelse i det svært forandrede miljøet i moderne økonomiske systemer.... [-]

Bulgaria Sofia
October 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk